Star

10 Februar, 2021 10:00

Slađa Alegro OTVORENO o detaljima SUKOBA sa Andreanom Čekić!

Pevačica Slađa Alegro prokomentarisala je poljuljani odnos sa koleginicom Andreanom Čekić, sa kojom više ne govori.

Otvoreno o detaljima sukoba

 

Kako je Slađa objasnila, ni sama ne zna šta se tačno dogodilo.

Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu – izjavila je Slađa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

Nije bilo nikakve svađe, ni prepirke. Želim joj sve najbolje i o njoj mislim samo lepo. Bezveze je da se sa nekim družite, a posle da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko – dodala je pevačica i dodala da je na taj način stavljena tačka na odnos sa Andreanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Andreana je u untervjuu datom SVETU, pre nekoliko meseci, i tada je kartko pojasnila svoju obajvu „Čuvajte se bivših prijatelja”!

Ne postoji veći neprijatelj od bivšeg prijatelja. Mnogi su to osetili na svojoj koži, pa nema potrebe da objašnjavam. – rekla je tada Anderana Čekić za SVET.

Slađa je takođe otkrila i da je imala problema na privatnim nastupima, pa da zbog takvih situacija više ne radi tezge.

U jednom trenutku karijere morate odlučiti u kom smeru će ona ići… Desilo mi se, kada sam pevala na jednom veselju, nekada davno, da je jedan gospodin bio jako bezobrazan, pripit i sve što ide uz to. Želeo je da se ja popnem na sto, ali sam naravno odbila. Previše dugo sam u ovom poslu da sam naučila kako da hendlujem određene stvari i kada treba da stavim tačku – otkrila je Slađa za „Alo“.

FOTO: IVAN VUČICEVIC