Sloba Radanović plače
Svet

May 31, 2023 12:00

By

Sloba Radanović u suzama zbog sina: Godinama je maštao o detetu i srećnoj porodici, ali ovo što mu se dešava nije mogao ni da sanja

Sloba Radanović plače dok gleda u sinovu sliku

Pevaču Slobi Radanoviću pre tri meseca, kada je postao otac, ostvarila se najveća životna želja. Od tada je njegov život izgleda potpuno drugačije.

Pročitajte Oglasila se Jelena Radanović nakon što ju je bivši pretukao – Sloba je otišao od kuće, a evo šta se desilo FOTO 

Sloba Radanović plače

Ata images

– Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući – izjavio je Sloba nedavno.

Pevač ne krije da je oduvek maštao o deci i srećnoj porodici, ali da će kad se to ostvari njegova sreća biti ovolika nije mogao ni da sanja.

– I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete, ali sada život shvataš ozbiljnije.

Pročitajte Majka Slobe Radanovića u kolicima – Ovako supruga Jelena neguje Draginju, zaplakaćete FOTO

Sloba Radanović plače

Ata images

Roditeljstvo ga je učinilo zrelijim čovekom, svestan je da svom sinu mora omogućiti čvrste korake:

– To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni i ko treba da ga izvede na pravi put. To su neke slatke muke – zaključio je tom prilikom.

Pročitajte Sloba napušta muziku – Supruga Jelena u šoku zbog Radanovićeve odluke FOTO

Sloba Radanović plače

Instagram printscreen

A koliko je njegova ljubav prema Damjanu velika može se zaključiti iz snimka na kome se vidi kako Sloba Radanović plače dok gleda u sinov prvi pasoš.

– Sloba plače zbog Damjanovog prvog pasoša – napisala je ona u opisu objave, pa će njihov naslednik, po svemu sudeći, uskoro pratiti oca na čestim putovanjima po Evropi, koje pevač ima mahom zbog posla.

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM