Sloba Radanović plače
Svet

May 27, 2023 10:00

By

Oglasila se Jelena Radanović nakon što ju je bivši pretukao: Sloba je otišao od kuće, a evo šta se desilo FOTO

Oglasila se Jelena Radanović nakon što je napustila Urgentni centar

Sinoć je Jelena Radanović, supruga popularnog folk pevača prijavila bivšeg muža policiji zbog telesnih povreda koje je joj naneo ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji gde živi sa Slobom i sinovima. Hitno je primljena u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede, a nakon tri sata napustila je bolnicu sa jednom nogom u zavoju.

Pročitajte: Suprugu Slobe Radanovića pretukao bivši muž – Zbog povreda završila u Urgentnom centru, nije u stanju ni da govori

Oglasila se Jelena Radanović

Ata images

Jelenin bivši muž i njegova sadašnja partnerka pozvali su policiju nakon što je došlo do incidenta između navodno između pomenute dame i Jelene ispred vile u kojoj Jelena živi sa porodicom u Višnjičkoj banji. Naime, oni su došli su da preuzmu decu kako bi za vikend bila kod njega. Došlo je do svađe, a zatim i fizičkog kontakta, uzajamnog odgurivanja, između Jelene i sadašnje devojke njenog bivšeg partnera. Radanovićeva supruga je završila na Urgentnom centru u Beogradu, a sada se prvi put oglasila na mrežama i otkrila da joj je bivši muž naneo povrede.

Pročitajte: Majka Slobe Radanovića u kolicima – Ovako supruga Jelena neguje Draginju, zaplakaćete FOTO

Oglasila se Jelena Radanović

Instagram

Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Nas sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski – napisala je Jelena i nastavila.

Pročitajte: Sloba napušta muziku – Supruga Jelena u šoku zbog Radanovićeve odluke FOTO

Oglasila se Jelena Radanović

Instagram

Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo… Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on! Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke – oglasila se Jelena Radanović i dodala:

Pročitajte: Kakav prizor – Sloba Radanović sa sinom u naručju proslavio važan dan FOTO

Oglasila se Jelena Radanović

Instagram

– I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam… Čovek se tokom braka obogatio pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava..jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe… Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu… Zato me je Bog nagradio Slobom – zaključila je Radanovićka u svojoj objavi.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images