Snajka Miroslava Ilića
Svet

29 јуна, 2022 21:00

Decu Miroslava Ilića već znate: Upoznajte i njegovu snajku, otresitu lepoticu

Snajka Miroslava Ilića najveća je podrška njegovom vanbračnom sinu

Uz vanbračnog sina Miroslava Ilića dok se provlačio po sudovima i dokazivao da su zaista u srodstvu, bila je emotivna izabranica, o kojoj se do sada malo znalo. Devojka Devina Antonovića ukrala je srce cenjenog doktora, te ne čudi što je nerazdvojan od nje. Zaljubljeni par koristi svaku priliku da se odmori od profesionalnih briga, a po svemu sudeći njihova oaza mira je njegov raskošni dom na plaži u Severnoj Karolini.

Snajka Miroslava Ilića

Bojan Vuković

Snajka Miroslava Ilića Devinova je najveća podrška

Upravo na tom mestu, na verandi sa pogledom na okean nastao je snimak koji je njegova majka, a bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović podelila sa pratiocima na Facebook-u. U jednoj opisnoj rečenici ona je otkrila da njen mezimac uživa sa devojkom i psom, a samo nakratko moglo se videti i kako njena buduća snaja izgleda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

Pročitajte: Kameno srce – Devin nije jedini, Miroslav ne želi da čuje ni za unuka

Po mišljenju mnogih, posebno onih koji su imali priliku da se nađu u društvu skladnog para, snajka Miroslava Ilića otresita je, pametna, samouverena i sposobna mlada žena, po mnogo čemu slična sinu Miroslava Ilića, koji u medicini niže uspehe i poznat je po tome što je do sada već spasao na stotine života, piše Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY