Snezana Savic
Scandal

October 26, 2021 10:03

By

Snežana Savić OTKRILA: „Ćerka i unuka NEMAJU kuhinju pa im spremam hranu”

Snežana Savić svoju karijeru dugo gradi između muzike i glume, ali o njenom privatnom životu i porodici, nikada nismo znali mnogo. Sada je naša poznata glumica otvorila dušu i objasnila šta najviše zamera ćerki, ali i zbog čega se najčešće svađa sa unukom.

Snežana Savić otkrila kako žive njena ćerka i unuka!

Uz to, glumica Snežana Savić otkrila je zanimljive detalje o ćerki Aniti Lazić, koja joj je podarila unuku Ninu, ali i o svom emotivnom partneru.

Na pitanje oko čega najviše strepi kada su Anita i njena mezimica u pitanju, Snežana je za STORY rekla:

Najviše brinem oko toga šta će da jedu. Evo, sad zavijam sarmu da im spremim i odnesem da imaju za ručak. Nije im još uvek stigla nova kuhinja i nemaju na čemu da kuvaju, mada nezavisno od toga, volim da im spremam i poštedim da ne moraju sami da provode vreme pokraj šporeta ili pak jedu kupovno i nezdravo. Koliko je u mojoj moći, tu sam da im pomognem. Ne volim kada vidim da pazare takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: “Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto”, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično.

Snezana Savic

Priznaje da u poslednje vreme zbog posla nema dovoljno slobodnog vremena koje bi volela da provodi sa unukom.

Istina je da puno radim. Teško da sam u proteklom periodu imala vremena unuku da odvedem na omiljene kolače, ali ona je sada velika devojčica, ide u peti razred i zna da je ja volim najviše na svetu – istakla je glumica, pa se onda osvrnula na povremene svađe sa unukom. – priča Snežana Savić.

Čak i kada smo zajedno, ona je stalno na tim nekim igricama, što me nervira pa se zbog toga svađamo (smeh). Teško ih je odvojiti od tih modernih izazova. Shvatam sve, nisam toliko staromodna, vidim da je to imperativ, ali opet mi je i žao ove dece što sve svoje vreme provode virtuelno. Mi smo se družili po parkovima i raznim sekcijama. Shvatam da svako vreme nosi nove postulate ali treba se naučiti meri. U njoj je spas. – obajsnila je Snežana za STORY.

Snežana ne krije da joj podrška emotivnog izabranika izuzetno znači, kao i njegovo razumevanje za umetničke slobode, višečasovna neplanirana snimanja i odsustvo od kuće. Ne želi da ga predstavlja u javnosti, ali ne krije da je, između ostalog, u njemu pronašla snagu da se uhvati ukoštac s likom Jovanke Broz. Tvrdi da je on njen nežni partner, s kojim voli da pije čaj udvoje i šeta po prolećnoj kiši, ali da joj nije plan da s njim stane na “ludi kamen”.

On je jedan od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? Imam sređen život, nikome ne polažem račune, a u braku bi bilo: “Gde si pošla, što si došla, kuda si krenula” – rekla je Snežana za pomenuti magazin.

FOTO: RAJKO RISTIĆ