Ksenija Knezevic
Scandal

22 Novembra, 2021 10:17

ŠOK! Evo za koga se UDAJE Ksenija Knežević! Nećete verovati kako izgleda!

Članica grupe Hurricane, Ksenija Knežević otkrila je da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“ svom izabraniku Nikoli Todorović.

Evo za koga se UDAJE Ksenija Knežević!

Inače, ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza je sa Nikolom u dugogodišnjoj vezi, takođe bilo je i spekulacija koje su povezivala sa drugim muškaricma, ali ona je sve to demanotvala, i ljubomorno čuvala Nikolu od očiju javnosti.

Moguće je da ću stati na „ludi kamen“ uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem – ispričala je Ksenija uz široki osmeh za „Premijeru“.

Ksenija je jednom prilikom otkrila da njihova veza traje pet godina, ali se nikada ne eksponiraju u javnosti.

Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga – rekla je ona.

Takođe, Ksenija je retko obajviljivala slike na društvenim mrežama sa Nikolom, ali je jednom prilikom na TikToku podelila video sa njim, gde zajedno seku tortu.

@_kseniiaxbeautiful_sve dok traje magija🌌💕 #fypシ #kseniaknezevic #hurricane #fypage #fypageeeee #fypageeee #fyyyyyy #fypageeee #srbija #fypシ♬ original sound – Ksenija😍

Devojke iz grupe Hurricane su nedavno imale promociju dve svoje nove pesme, gde još jednom naglasile za Story, da do raspada grupe neće doći, čak i ako se neka od njih uda, već samo mogu da naprave pauzu ako neka od njih zatrudni.