Svet

13 Marta, 2021 21:00

ŠOK! Jala i Buba UNIŠTILI Mayu!

Maya Berović našla se na stubu srama zbog tri pesme, “Balmain”, “Vip” i “Sama” jer se ispostavilo da su plagijati, zbog čega su skinute sa muzičkih platformi.

Jala  i Buba uništili Mayu!

Ipak, ona se u ovom haosu našla ni kriva ni dužna, jer je numere uredno kupila od Bube i Jale, verujući da su oni stoprocentni autori spornih pesama. Međutim, tužbe koje je pomenuti dvojac dobio iz inostranstva govore da se radi o krađi melodije i aranžmana, zbog čega su morali da sa svog jutjub kanala skinu ove Mayine hitove, koji su brojali na desetine miliona pregleda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jala Brat (@jalabrat)

Maja samo što nije doživela nervni slom. Ona je te pesme debelo platila, verujući da kupuje nečije autorsko delo. Ni na kraj pameti joj nije bilo da joj prijatelji i saradnici uvaljuju plagijate. Moglo je to lepo da se kaže, pa da se traže prava, ali očigledno da su je svesno zavrnulli. Bar njoj nikada nije bio problem da plati pesmu ili spot. Sad je bezveze svuda razvlače jer su pesme njene, ona ih je pevala. Sad će uvek da je bije glas da ukrala pesme, a žena veze sa tim nema – priča nam Majin prijatelj.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ