Svet

11 Maja, 2021 14:00

ŠOK! Lepa Brena i Aleksandra Prijović ZARATILE oko para!

Sukob između Lepe Brene i Aleksandre Prijović navodno je nastao pre više od godinu dana, pa mlada pevačica više ne želi da letuje sa maćehom svog supruga.

Zahladneli odnosi između Brene i Prije!

Prema pisanju domaćih medija, Brena i Aleksandra zaratile su početkom prošle godine nakon što je Brena prodala Grand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Glavni razlog tenzije između njih je situacija sa početka 2020. godine, kada je Brena nakon prodaje „Granda” odlučila da članove uže i šire porodice časti jednim putovanjem u Dubai i Maldive. Pozvala je Filipa, Aleksandru i njenu majku Borku, ali je na kraju, umesto celog aranžmana, platila samo avionske karte, te su oni morali da daju po 5.000 evra za hotel. Posle ovog njenog postupka odnosi u porodici Živojinović nisu više isti, što se videlo i tada, jer uopšte nisu komunicirali tokom boravka tamo – tvrdi izvor za Objektiv i dodaje:

Svesna da se Brena neće promeniti niti će njen odnos prema njoj i Filipu postati bolji, Prija je donela odluku da ubuduće izbegava svako zbližavanje. Na javnim mestima pristojno komuniciraju, viđaju se za bitne datume, ali Aleksandra ne želi da provodi sa njom ništa više vremena nego što je u obavezi. Tako su oni izbegli sve dosadašnje pozive da idu na krstarenje sa Živojinovićima, jer ne želi da opet bude dovedena u neprijatnu situaciju. Ona dobro zarađuje, ne trebaju joj ničije pare, a za svoj novac može da bira gde će ići – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ