Star

24 Aprila, 2021 15:00

Filip BESAN na bivšu! Iva našla SPONZORA u Dubaiju?

Ni tri meseca nakon raskida Filip još nije preboleo Ivu! Čak se nadao pomirenju čim se ona vrati iz Dubaija, ali taj film neće gledati.

Ništa od pomirenja!

Kako saznajemo, Iva je našla sponzora i nema predstavu kada će se vratiti s odmora, niti je tangira što Filip pati sam u Beogradu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Filip je besan kao ris, baš je razočaran u Ivu jer je čuo šta radi po Dubaiju. Ona je otišla na odmor, a duže od dve nedelje je tamo i ne planira da se vraća jer navodno uživa sa bogatim sponzorom. On joj sve plaća, a ona uživa kao kraljica. Šopinguje, menja hotele i plaži i uživa u svim čarima luksuzne destinacije. Slučajno joj se desila romansa i prosto ne želi da propusti priliku – objašnjava jedan od Filipovih bliskih drugova i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Đukić (@don.filipo.tattoo)

Filip je mislio da ima šanse da se pomire i nastave tamo gde su stali pre tri meseca. Rekla mu je da ide u Dubai i da će ostati sedam dana, međutim, ona je duže od dve nedelje tamo, a njegovi drugari koji rade po Dubaiju šalju mu slike na kojima je Iva s tim sponzorom. Mnogo je ljut i sada je definitivno siguran da od pomirenja nema ništa – zaključio je izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ