sasa popovic
Star

4 Maja, 2021 21:00

Popović MENJA PRAVILA posle smrti Zvezde Granda! Sazvao HITAN SASTANAK žirija, evo šta im je NAREDIO!

Nakon tragične vesti da se ubio takmičar Zvezda Granda Momir Lukovac, Saša Popović sazvao je hitan sastanak sa članovima žirija.

Ovo se naročito odnosi na Jelenu Karleušu!

Iako se šuška da je mladi pevač digao ruku na sebe zbog ljubavi, Sale je rešio da neke stvari promeni u takmičenju, sa čim su se složili svi članovi žirija.

Momira koji je bio Milijev takmičar svi su hvalili, čak i kada nije imao direktan prolaz, komentari žirija su bili da je talentovan i da zaslužuje da ide u sledeći krug. Nijednu lošu reč ili kritiku nije dobio, ali bez obzira na to što su mu svi predvideli veliku karijeru, on je odlučio da sebi presudi. U to još niko ne može da poveruje i razlozi se samo nagađaju, a negde se najviše šuška da je to uradio zbog ljubavi, iako sa druge strane govore da je imao stabilnu i lepu vezu. Oproštajno pismo nije ostavio, pa niko neće saznati pravu istinu – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Saša se našao sa svim članovima žirija i zamolio je da od sada kada komentarišu kandidate, iznesu svoje mišljenje u potpunosti, ali ako su kritike nešto oštrije, da ih ipak uviju u mašnicu. Naglasio je da su vremena čudna i da moraju da vode računa o mladim talentima. Jelena je rekla da nikada za Momira ne bi rekla da može da naudi sebi i da joj je žao što mu nije rekla da vredi više nego što misli. Snežana se složila sa Sašom da moraju da ublaže komentare i da nijednog takmičara ne rasplaču, jer sve može da se kaže na lep način. I ostali su se složili sa tim. Marija je obećala da će pojedinačno popričati sa svakim svojim kandidatom, da ih bolje upozna i sazna da li imaju neki problem. Svima je mnogo žao i baš su u šoku – objašnjava nam izvor i za kraj dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Mili tvrdi da je Momir uvek bio vedar, raspoložen i da nije ni sanjao da tako nešto može da se desi. Danima nije mogao da dođe sebi, baš ga je sve to potreslo – završava izvor za Star.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Karleuša se ovim povodom oglasila na instagramu i napisala dirljivu poruku.

Ko tebe dečko nije voleo i ko tebe nije hteo? I dalje ne mogu da verujem… Niko nije bio vredan takvog bola i žrtve! Niko! Žao mi je što ti nisam rekla – napisala je Jelena koja u takmičenju uvek hvalila Momira da ima prelep osmeh i da treba da se stalno smeje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA / PRINTSCREEN