Scandal

2 Maja, 2021 17:40

Neutešna majka „Zvezde Granda” ZAKLELA SE na GROBU sina: „Ispuniću ti POSLEDNJU ŽELJU!”

U četvrtak, 22. aprila, takmičar Zvezda Granda Momir Lukovac sahranjen je u selu u blizini Podgorice u užem krugu porodice!

Porodica zavijena u crno!

Kako prenose izvori bliski porodici Lukovac, Momir je digao ruku na sebe zbog, navodno, kako su naveli, neuzvraćene ljubavi. On je, kako još prenose naši izvori, imao i neostvarenu želju!

Porodica je zavijena u crno, Momirova majka samo kuka i jeca, ne može da oprosti sebi što nije primetila da joj sin pati i da je nesrećan. Pričaju sad kako je Momir imao neku neostvarenu želju za života, pa će sada, navodno, njegovi najbliži, kao i njegova mama, učiniti sve da se ta želja ostvari jer je to jedino što će je držati u životu, a šta je u pitanju niko ne zna. Priča se da se njegova mama zaklela na grobu da će mu ispuniti tu želju… Verovatno nešto u vezi muzike i pesama jer je Momir obožavao muziku. Poslednje pesme koje je otpevao su Sad je kasno od Saše Matića i Pesme moje Tome Zdravkovića, obe su jako teške i tužne, ali niko nije ni pomislio da se dečko oprašta. Jako je ovo potresno, ne mogu više da pričam, izvinite – rekao je za Scandal! izvor iz Podgorice kroz suze i dodao da se priča da je patio zbog ljubavi, te da je to možda razlog tragedije, ali i da nikada nikoga nije opterećivao problemima, niti se žalio.

Ako je i imao probleme, a očito jeste, nikad se nije požalio, sve je to u sebi nosio i to ga je dotuklo – kratko nam je rekao izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE