Star

23 Aprila, 2021 10:00

POTRESNO! Momirova majka NEUTEŠNO jecala dok je POSLEDNJI put ispraćala SINA!

Momir Lukovac, učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ koji je navodno izvršio samoubistvo pištoljem, sahranjen je juče u popodnevnim satima na groblju u svom rodnom mestu, u Martinićima. Porodica i prijatelji ispratili su pevača na večni počinak, dok je Momirova majka neutešno jecala za sinom.

Momirova majka neutešno jecala

Momirova majka se ne miri sa činjenicom da je ostala bez sina. Nju su članovi porodice pridržavali dok se sanduk spuštao u zemlju jer je jedva stajala na nogama. Sve vreme je pričala kroz plač: „Sine moj, izvini što te nismo razumeli! Izvini što nisam znala šta te je mučilo! Mlad si mi otišao, šta ću sad bez tebe?” – ispričao je izvor s groblja u Crnoj Gori, piše Kurir.rs.

Pre nego što je odlučio da digne ruku na sebe, dvadesetčetvorogodišnji pevač je na Fejsbuk profilu poslednji put okačio pesmu Saše Matića „Sad je kasno“, a pre toga je tokom poslednjeg nastupa dok je gostovao u jutarnjem programu otpevao stihove čuvenog hita Tome Zdravkovića „Pesme moje“, a u kojima pevač govori o čoveku koji se oprašta od života,  piše Kurir.rs.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE