Scandal

8 Januara, 2021 22:00

ŠOK! Lukasa i Pejovića hteli opet da ZAVADE!

Aca Lukas i Aco Pejović izgladili su sve nesuglasice i svađe i opet su nerazdvojni, međutim, kako SCANDAL! saznaje, ne daju im mira!

Pojedini pevači izmišljaju da Aca i Aco jedan drugog ogovaraju!

Naime, pojedini pevači koji su likovali dok Aca i Aco nisu pričali, sada ne mogu da podnesu činjenicu da su jedan drugom sve oprostili i da su sukobi iza njih!

Već su počeli da šire lažne tračeve i kojekakve budalaštine kako Lukas i Pejović jedan drugog ogovaraju. To je, bre, čista pakost i glupost! Pa oni nisu ogovarali jedan drugog ni dok su bili u svađi. Prosto, to nije njihov stil i nikada nijednu ružnu reč nisu rekli za ovog drugog – objašnjava nam izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Ali ne vredi, kod nas na estradi bi pojedini i dva oka u glavi zavadili. Prenose laži da kao Aca priča za Pejovića da je škrt što nema veze s vezom, a kao Pejović priča da je Lukas ženskaroš… Ma ajte molim vas, izmišljaju i prave probleme gde ih nema. Srećom, obojica pevača su preležali te dečje boginje odavno i sve i da su čuli te tračeve i laži, briga ih je. Baš sam ih nedavno video zajedno na Džejovoj sahrani, obojica sui bili tužni i utučeni jer im je Džej bio veliki prijatelj. I tada se baš videlo da su opet nerazdvojni – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL