Scandal

23 Novembra, 2020 20:56

Lukasov PENTHAUS vodi se na Popovića, MENADŽER OTKRIO sve detalje!

Pevač Aca Lukas nedavno je preživeo pravu dramu kada su mu izvršitelji upali u stan zbog zaplene imovine, međutim ništa nije zaplenjeno.

Menadžer tvrdi da je u pitanju „zajam na kamatu“!

Naime, stan kao i sve stvari koje se nalaze u njemu, ne vode se na pevačevo, već na ime Saše Popovića, tako da izvršitelju nisu imali šta da plene, prenosi tabloid SCANDAL!

Podsetimo, pre šest godina, dok je još uvek bio sa Sonjom u braku, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta hotela M u Beogradu. Luksuzni penthaus Lukas je kupio novcem koji mu je Saša pozajmio, a kao garanciju da će mu sve vratiti, ceo stan je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo!

Iako je trebalo da Popoviću vrati pola miliona za tri godine, Lukas još uvek duguje oko 120.000 evra. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplene iako postoji rešenje za plenidbu. Drugim rečima, Lukas nije vlasnik stana i stvari u istom, tako da oni nisu smeli ništa da mu oduzmu. Sa druge strane, Saša ima sve regularne papire o vlasništvu, pa će Lukas ostati da živi u istom stanu u kom je i dosad stanovao. Ostaje samo da vidimo da li će se Lukas pojaviti na sudu da svedoči protiv Popovića, i to po tužbi koju je protiv United Media kompanije i Saše Popovića podneo Saša Mirković.

Ovim povodom oglasio se Lukasov menadžer Saša Mirković koji  je potvrdio da je stan u vlasništvu Popovića, a tvrdi da je u pitanju „zajam na kamatu“.

– Jeste, pozajmio mu je, ali na kamatu. Ja poručujem Saši Popoviću da slobodno odbije tih 120.000 kamate i da mi vrati 8 miliona i 880 hiljada. Ja mu kamatu neću naplaćivati. Kad sa Popovićem završimo sudski proces zbog krađe autorskih prava, moraće njegovi šefovi Šolak i Đilas da mu obezbede neku novu kuću, jer bi u sadašnjoj bio moj podstanar, a ja ne volim da mi se miševi vrzmaju po kući – rekao je Mirković za Telegraf Jetset, aludirajući na tužbu od 9 miliona evra koju je nedavno podneo protiv Grand produkcije, čiji je zakonski zastupnik Aleksandar Saša Popović, a vlasnik produkcija „Junajted Medija“.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/PRINTSCREEN