maja marinkovic
Svet

4 Decembra, 2021 13:00

ŠOK! OTKRIVEN pravi razlog Majinog ABORTUSA!

Abortirala zato što je plod bio DEFEKTAN!

Kako Svet saznaje Maja Marinković nikada nije ispričala Janjušu šta se tačno sa njom desilo po izlasku iz Zadruge 4, ali zato je Filip Car upućen u sve detalje, i zna pravi razlog Majinog abortusa!

Razlog Majinog abortusa, Janjuš NE ZNA!

Naime, kada je ostala u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem, ona ga je pozvala da mu kaže, ali on nije želeo ni da se čuje sa njom. Onda je krenuo pakao od kog se još uvek nije oporavila.

 

 

 

Izvor blizak Zadrugarki otkrio je za SVET kroz kakvu je agoniju Marinkovićeva prolazila.

Maja se u prvi mah jako uplašila i odmah je odlučila da abortira ali kako je vreme prolazilo osećala se sve gore i razmišljala da zadrži bebu i sama je odgaja. Ionako sve u životu radi sama, nikada nije ni imala mušku podršku sem oca Takija, pa je mogla i to.

Raspadala se od plača!

Nakon saznanja da je trudna, Marinkovićeva se  odlučila da uradi detaljnije analize, te je posetila doktora.

– Maja se raspadala od plača kada je čula da Janjuša ne zanima njena trudnoća i da se baš u to vreme viđao sa Anom Korać, njenom najvećom protivnicom. Kada je otišla na pregled doktori su joj rekli da sumnjaju da sa bebom nije sve u najboljem redu i da mora da uradi detaljnije analize. Očigledno da je na zdravlje deteta uticao njen svakodnevni stres, jer ona nije poročna osoba, a i zdrava je! Kada je to čula, tek onda je zatražila novac za abortus od Janjuša, ali on se pravio lud. Ta trudnoća je njena najveća rana i kad god Janjuš to sada pomene u Zadruzi ona plače kao kiša, nikada neće oprostiti sebi što je to uradila. Marko ni ne zna da sa detetom nije bilo sve u redu, Maja nije želela da mu kaže, jer joj on do nedavno nije ni verovao da je bila u drugom stanju. Za to zna samo Filip Car koji je bio njena najveća podrška tokom tog teškog perioda– rekla je za SVET, Majina drugarica.

 

Pročitajte: gorke suze Maje Marinković zbog Janjuša!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ