Scandal

21 Maja, 2021 17:00

ŠOK! Ovako su hteli da POSVAĐAJU Ildu i Zoricu Brunclik!

Kako SCANDAL! saznaje, zlobnici su hteli pošto-poto da zavade kume Ildu Šaulić i Zoricu Brunclik! Sve se desilo kada se rodila Ildina ćerkica Ema, tačnije, kada je Ilda slavila Emin prvi rođendan!

Smislili opasan plan!

Ljudi su mnogo ljubomorni na bliskost Šaulića sa Zoricom i Kemišem, žulja ih što su godinama kumovi i što se vole i poštuju, a Zorica posebno voli Ildu i baš je bila srećna kada je ona Emi slavila rođendan, pa je rešila da se otvori – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Kupila je kumčetu prave brilijante i za taj poklon se baš otvorila, izdvojila je čak nekoliko hiljada evra i nije žalila para. Međutim, kada je pokazala poklon na veselju, zlobnici su brže-bolje počeli da šire priču kako su to laćni brilijanti i kako je Zorica uvalila kumčetu falš nakit, a kao hvali se da je kupila najskuplji poklon. Problem je u stvari bio što su svi hteli da puknu od muke zbog njihove bliskosti i uzajamnog poštovanja, a tek kad su videli brilijante, pali su na dupe. Ne znam ni da li je ta glupa laž stigla do Ilde, ali i da jeste, ona u to nikad ne bi poverovala, niti bi se time bavila. Sa druge strane, Zorica nije od juče, zna šta kupuje i nikad ne bi moglo da joj se desi da joj bilo ko uvali falš nakit, tako da su džaba pokušali da ih zavade, nije im uspelo – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ