Scandal

8 Aprila, 2021 22:00

HAOS! Zorica NAPALA Kemiša zbog ove VODITELJKE!

Zorica Brunclik ozbiljno je poludela kada je primetila da se njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš udvara Dragani Katić!

Zorica ljubomorna na Draganu Katić!

Naime, Zorica i Kemiš bili su gosti u emisiji Nikad nije kasno, pa je Kemiš iskoristio priliku da se sit ispriča sa voditeljkom Draganom, a što se tiče komplimenata koje joj je uputio, baš je bio galantan: Dragana, super izgledaš, ne menjaš se, hajde malo kod nas da dođeš, da obnovimo druženje, mi smo ipak stari prijatelji! Jao! Pa ja ne mogu da se opasuljim koliko dobro izgledaš, svaka ti čast!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Naravno, Zorica je sve to slušala jer je i sama bila prisutna i na licu mesta se šalila na taj račun, pa je rekla: Dragana Katić lepa, mlada, zgodna, atraktivna, leto na Adi je bila emisija i sad Miroljub svira, a ja koja sam uvaženi gost, dolazim do Dragane i sedam da malo popričam s njom, a Milorad završava Ševu (Ševa je kompozicija koja se izvodi uz orkestar op.aut.), a Dragana kaže ovako: Zorice, jel tako da se posle Kemiševe ševe svi bolje osećamo?! I ja je gledam i kažem ja se uvek dobro osećam, ali nisam znala za vas! I Dragana me gleda, ništa joj nije jasno!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic)

Na to se ubacila Dragana i dodala: Pa bila sam mlada, a te godine sam dobila nagradu za lapsus godine! I tokom emisije sve je bilo u redu, ali se nakon snimanja Zorka rasplakala, pa je mužu očitala bukvicu: Šta ti imaš Dragani i drugim kandidatkinjama da deliš komplimente, i to pored mene žive, nema smisla, Miroljube, rekla je Zorka mužu kroz suze, plačljivim tonom, čisto da mu izmami poljupce i zagrljaje, a kako je Kemiš prigrlio, odmah se smirila.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ