miroslav ilić
Svet

21 Januara, 2022 21:00

Šokantna ispovest! Miroslav Ilić:“Moja žena je ajkula. Kad sam je video, pomislio sam, od nje treba bežati”!

Iako ga poslednjih godina prate dramatične priče o vanbračnom sinu Devinu i bivšoj ljubavnici iz Amerike, evo kako je Miroslav Ilić pre ovog skandala govorio  o svojoj supruzi Gordani.

Miroslav Ilic

Rajko Ristić

Šokantna ispovest!

-Meni je Gordana prva zakazala sastanak, ja to nisam inicirao. Prvo što sam pomislio kad sam je video bilo je „Od ove treba bežati“kroz smeh je ispričao Miroslav u emisiji „Balkanskom ulicom“ Vesni Dedić.

-Gordana je lepa žena, a ja sam se uvek plašio ženske lepote… Čovek kad ga godine amortizuju shvati neke stvari, navikne se na njih… Tako sam se i ja navikao na Gordanu, nastavio je smejući se Miroslav i dodao: Ceo život svi pitaju Gordanu kako je izdržala pored Miroslava ceo život, a ko pita mene kako sam izdržao pored nje – izjavio je pevač.

Pročitajte: Miroslav Ilić otkrio šta misli o kolegama!

Miroslav se oženio kada je imao 20, a Gordana 19 godina i dugo su živeli u Mrčajvecima. On je odatle gradio karijeru i  putovao po turnejama kao velika zvezda svuda po zemlji, dok ga je ona čekala kod kuće.

ATA/IMAGES

-Tih godina ja sam primećivao da je ona  pravila kompormis sa mojim zanatom i njenim ambicijama, jer sve što sam ja postigao u stvari je njena ambicija. Da. Ja sam rođen kao mnogo manje ambiciozan od nje. Ona je mnogo ambiciozna žena i prodorna … Ljudi su vrlo često nju dozivljavali na osnovu nekih pesama koje sam ja pevao, naročito pesme “Tebi”, kao neku Penelopu koja hekla i čeka svog Odiseja.  Ma, neee. Gordana je ajkula. Niti je ta pesma njoj posvećena.

Pročitajte: OVO ĆE VAS ŠOKIRATI! Sa ovoliko novca mesečno Lepa Lukić mora da preživi!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES