Scandal

December 21, 2020 19:00

By

SPLETKARE između Kilibarde i Ane Nikolić! Voditeljka SMUVALA Aninog BIVŠEG!

Kako SCANDAL! saznaje, zli jezici na estradi i uopšte u svetu poznatih nameračili su se da zavade Anu Nikolić i Mariju Kilibardu!

Marija se zabavlja sa Branislavom Vučićem koga su mediji povezivali i sa Anom

 Čim se u javnosti saznalo da Kilibarda šeta Branislava Vukovića sa Anom, počele su da kruže kojekakve spletke na koje se, međutim, ni Ana, a ni Mara ne obaziru, doduše, pre će biti da to i nije stiglo do njih jer se obe drže distancirano od praznih i besmislenih priča!

Znate kako je među poznatima… Čim neka dama počne vezu s frajerom koji je već bio s nekom drugom javnom osobom, nastaje haos! Kao da je sad smak sveta što Marija sad ima vezu s čovekom s kojim je bila Ana. Kakve veze ima, pa to je bilo ranije, Ani to ne smeta, a Marija žena ima svoj život i ima pravo da nađe ljubav – objašnjava nam izvor i dodaje:

Pričaju te bila mu je Ana lepša, te Marija mu je bolja devojka, navodno je ona ozbiljnija, a onda Anine pristalice uzvrate, pa navode da je ona uspešnija i tako u krug… Sitne spletke koje su i Ana, a i Marija odavno prevazišle jer se ne obaziru na zlobnike – dodao je naš izvor, a Mara ne krije da je zaljubljena:

Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenljivo – ispričala je Marija, a njenog dragog ranije su povezivali sa pevačicom Anom Nikolić, kao i voditeljkom Sandrom Drašković.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: ATAIMAGES/BOJAN VUKOVIĆ