Roditelji Šabanovog ubice
Scandal

23 Oktobra, 2021 16:00

Sprema se turska OSVETA! Roditelji Šabanovog UBICE prete pevačevoj deci!

Kako SCANDAL! saznaje, Turčin kome se sudi za ubistvo Šabana Šaulića koji se brani sa slobode, a protiv koga se vodi krivični proces, zbog čega će Gordana Šaulić sa decom ići u Nemačku na suđenje, dobio je svojevrsnu podršku svoje familije!

Roditelji Šabanovog ubice prete!

Naime, kako se šuška, njegovi sada, navodno, prete Šaulićima da neće imati mira jer gone njihovog rođaka!

Strašno je ovo što se dešava… Umesto da se pokriju ušima i ćute jer se on brani sa slobode i nije na robiji, još i prete – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Navodno su poručili Gordani da je neće ostaviti na miru i poslali joj, navodno, neku poruku u smislu: Ako vi naše dete ne ostavljate na miru i gonite ga, i mi ćemo da udarimo na vašu decu, pa neće ni ona imati mira – prepričava izvor i kaže da nije siguran da li su pretnje uopšte stigle do Goce, te priča dalje:

Oni, naime, tvrde da je to bio nesrećni slučaj i da momak nije hteo namerno da se zakuca u auto u kom je bio Šaban. Kažu da sigurno nije hteo sebi da natovari robiju na vrat. Svesni su da je vozio nedozvoljenom brzinom i da je boravio u Nemačkoj bez propisanih papira, ali oni svakako ovo suđenje doživljavaju kao udar na njih i njihovu porodicu i navodno hoće osvetu! Stoje iza toga da treba da plati kaznu novčano, ali smatraju da ne treba da robija i zbog toga i prete. Da sve bude gore, kad god je suđenje, Šabanovi fanovi se okupe i dođu pred sud, pa dečko mora da dolazi s pratnjom jer mu dobacuju i hoće da ga kamenuju. Nije ni njemu lako, ali daleko od toga da ne treba da odgovara za ono što je uradio – završava izvor za Scandal!.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ