Stan Dragane Katić
Svet

September 21, 2023 18:24

By

Ovako izgleda topao, porodični dom: Dragana Katić otvorila vrata svog stana (foto)

Stan Dragane Katić opreman je s puno ljubavi

VoditeljkaDragana Katić detinjstvo je provela na Karaburmi a iz ovog dela Beograda nije otišla ni po odlasku iz roditeljskog doma. Kao samohrana majka, odgajila je dva sina Bojana i Bobana, a njihovo detinjstvo, odrastanje i mladost provela je u prostranom dupleksu i pomenutom delu prestonice.

Njeni sinovi su veoma uspešni mladi ljudi, a Boban, koji je diplomirao arhitekturu, pre izvesnog vremena se preselio u Berlin, pa su u stanu ostali samo Dragana, Bojan i njihov pas.

Stan Dragane Katić je oaza za uživanje

Smerna voditeljka uvek je volela mir u svom domu pa ga je oplemenila po pravilima koja donose sklad. Sve je u svetlim i svedenim nijansama, elegantno i prostrano. Dnevna soba omiljen je kutak Dragane Katić u kom se opušta posle napornog radnog dana, a ovaj prostor karakteriše udoban nameštaj.

Neizostavni detalj svakog harmoničnog doma svakako jesu i ramovi za slike koji osim što ulepšavaju prostor sećaju i na neka prošla vremena. Osim prelepih detalja i slika iz rane mladosti, tu je i Draganina kućna biblioteka.

Pročitajte Belo a sužava – Dragana Katić zablistala u komadu sezone, ovo morate imati u garderoberu

Foto: Rajko Ristić

Prostor odiše vedrinom a sve zbog prijatnih belih, krem i ljubičastih pastelnih nijansi. Središnji deo krasi udobni trosed i dvosed, gde Dragana uživa sa svojim prijateljima uz popodnevnu kaficu ili večernje druženje uz čašu omiljenog vina.

Foto: Rajko Ristić

Tu je naravno i kuhinja – prostrana i funkcionalna za kuvanje i spremanje najukusnijih jela koju za razliku od dnevne sobe krase nešto tamniji detalji poput frižidera i crnih pločica.

Foto: Rajko Ristić

Hodnik je, sa druge strane, sunčao i vedar, prepun cveća i zelenila a tu je i veliko ogledalo koje je neizostavan detalj svakog predsoblja.

Foto: Rajko Ristić

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES