sin dragane katić
Star

April 15, 2022 21:00

By

Tuga jedne samohrane majke: Dragana Katić ponovo u suzama zbog sina Bobana

Sin Dragane Katić na novom životnom putu

Sinovi Dragane Katić, Boban i Bojan Živanović, završili su fakultete i krenuli svako svojim putem. Boban je diplomirani inženjer arhitekture, dok je Bojan završio Fakultet političkih nauka. Poznata voditeljka izuzetno je ponosna na njih. Međutim, ipak joj je teško što su daleko od nje.

Pročitajte: Dragana Katić ISKRENO o svojim estetskim zahvatima! Priznajem, mene sve BOLI! (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

Sin Dragane Katić – Odluka koju je majka najteže pala

Voditeljka je blizance podizala kao samohrana majka i nikada nije krila koliko je čine srećnom i koliko je ponosna zbog uspeha koje postižu. Ipak, nedavno je, u razgovoru za “Story” priznala da pati zbog Bobanove odluke da, po završetku specijalizacije u Berlinu, ostane da živi i radi u tom gradu.

Ranije je mogao da doleti, s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim ‒ ispričala je Dragana.

Pročitajte: Dragana Katić progovorila o rastanku sa sinom: Zbog njegovog odlaska sam psihički pucala! Jedva sam preživela!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

Sin Dragane Katić daleko od majke, ali nije sve tako crno

Za utehu joj ostaje što je Bojan i dalje u Beogradu, a svakako uživa u činjenici da je rešio da nastavi njenim medijskim putem. Kolege za Bojana imaju samo lepe reči, tvrde da je lepo vaspitan, vredan, profesionalan, a novinari su bili u prilici da ga vide na nedavno održanoj konferenciji za novinare Petra Graša, gde je vodio program. Dragana je izuzetno ponosna kada čuje ove reči budući da je i stremila ka tome da ih vaspita u dobre i poštene ljude.

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram