Stan Jelene Gavrilović
Svet

4 августа, 2022 19:01

Savršenstvo koje skriva od svih: Zavirite u luksuzan stan Jelene Gavrilović u Beogradu na vodi (foto)

Stan Jelene Gavrilović je čisto savršenstvo 

Jelena Gavrilović već duže vreme uživa u ljubavi sa čovekom kog ne želi da eksponira u medijima, a kao i mnoge druge poznate ličnosti i lepa glumica je kupila nekretninu u luksuznom delu Beograda. Glumica je jedna od najlepših srpskih glumica koja uvek pleni svojom pojavom, a o njenom izabraniku se često pisalo s obzirom na to da glumica poštuje njegovu privatnost i to što on nije javna ličnost.

Pročitajte: Jelena Gavrilović pokazala dečka – On je moja ljubav

Jelena s vremena na vreme objavi fotografije na kojima se vidimo delove enterijera njenog doma i sve što možemo reći da se radi o luksuzu sa puno ukusa. Glumica je nedavno objavila kako vežba na terasi, a pogled koji se pruža na reku iz zgrade je fascinantan, te je sigurno pravo uživanje relaksirati se i trenirati na takvom mestu.

Pročitajte: Jelena Gavrilović u ulozi u kakvoj je dosad niste videli

U unutrašnjosti stana dominiraju svetliji i zlatni tonovi, a plava fotelja razbija celu monotoniju.

Pročitajte: Jelena Gavrilović slomljena nakon očeve SMRTI – Borili su mu se za život 

Trpezarijom dominiraju zemljani i sivi tonovi, što je poslednjih godina pravi hit i u svetu, a savršeno se uklapa u ceo enterijer Jeleninog stana, dok je spavaća soba u svetlim tonovima, prozračna i sva u prozorima. Bez sumnje je da Jelena Gavrilović ima pravi ambijent za opuštanje i uživanje na kom mogu da joj pozavide brojne zvezde.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram Screenshot