Stara fotografija Cece Ražnatović svet svet tabloid svet portal magazin svet
Svet

November 2, 2023 18:15

By

Cecina stara fotografija isplivala u javnost: U zagrljaju joj muškarac koga je volela više od svih (foto)

Stara fotografija Cece Ražnatović raznežila je sve

Ceca Ražnatović s vremena na vreme objavi poneku fotografiju iz prošlosti, koja uvek oduševi njene pratioce na Instagramu. Obično u pitanju budu slike iz detinjstva njene dece. No, danas je na njenom profilu osvanula stara fotografija Cece Ražnatović koja u naručju drži malenog Veljka.

Stara fotografija Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet magazin svet

Instagram

Folk diva je oduvek imala veoma blizak odnos sa svojom decom, kojima je, nažalost, većinu života morala da bude i otac i majka. Čuvala ih je i štitila od svega, al od medija i negativnih i neistinitih priča, kako tvrdi, nije uspela.

Stara fotografija Cece Ražnatović  svet portal svet tabloid svet magazin svet

– Moja deca su odrasla uz moju karijeru i moj način života. Znaju šta se može šta ne može. Znaju šta je za javnost, šta nije. Njima to nije prijalo, oni nisu birali život koji im je serviran. Veljko se pojavljuje samo kada treba da objavi meč, Anastasija se pojavljuje intenzivnije – rekla je Ceca ranije otkrivajući zašto Veljko ne želi da se pojavljuje u javnosti.

Stara fotografija Cece Ražnatović otkriva na koga liči Veljko

Iako Veljko, kako mnogi smatraju, fizički liči na oca, karakter je nasledio od majke. On je, kao i Ceca, veoma otvoren, društven, veseo, temperamentan… I dok svi za Veljka oduvek tvrde da je pravi lepotan, postoji jedna stvar kod njega koja se njegovoj majci uopšte ne dopada.

Pročitajte Isplivala stara fotografija Cece Ražnatović koja otkriva da joj plastični hirurg nikada nije bio potreban

– Uopšte mi se ne dopadaju njegove tetovaže, ja sam ljuti protivnik toga, ali ako želi da liči na guštera, nek to radi. Šta da mu radim? Meni se mnoge stvari ne sviđaju, ali kod nas vlada demokratija. Poštujem njegove odluke i stavove – govorila je Ceca ranije.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM