Star

August 22, 2020 15:40

By

Stefan Karić SE SELI iz Osmanove vile! BEŽI OD OCA!

Stefan Karić više ne želi da živi u porodičnoj vili sa ocem Osmanom i njegovom ženom Kristinom! Kako piše novi STAR, Stefan želi da se osamostali i odvoji od porodice, pa planira da podigne kredit i kupi nekretninu u blizini kuće u kojoj je odrastao. Drugim rečima, ostaće u istom kraju, blizu najrođenijih, ali će ipak biti svoj na svome!

SVE RIBE KOJE PRIVEDE, ZAVRŠE KOD OSMANA NA INSTAGRAMU!

„Stefan je rešio da podigne stambeni kredit, a honorar koji je zaradio u Zadruzi poslužiće mu za učešće. Hoće da bude samostalan i da ima svoj mir… Doduše, njemu je prijatno i sa ocem u vili. Kuća im je baš velika, svako ima svoje prostorije, čak se dešava da se ne sretnu po ceo dan, ali svakako da Stefan treba da stekne i nešto svoje u čemu ga Osman prvi podržava“, objašnjava izvor za STAR i dodaje:
„Zna on kako je to kad muškarac oseti da je nešto sam stekao, to je prosto prirodno i baš zbog toga sina bodri da ostvaruje sve što je naumio. Doduše, Stefan je jedinac, pa će Osmanu možda biti čudno što odlazi, ali budući da merka stanove u kraju gde je odrastao, ne sumjam da će svaki dan svraćati na ručak kod oca i njegove žene koja ga obožava”, priča izvor za STAR i dodaje:
„Ne mora on da se seli, ali kupovina nekretnine je uvek dobar potez! Od kada je izašao iz rijalitija, devojke lude za njim! Biće svakako rasterećeniji kad ih bude privodio u svoj stan. A ovako kad idu kod Osmana u sitne sate pripiti i u zanosu, i sam Stefan je u grču, a kamoli one da se ne sretnu sa nekim od ukućana, posebno cvikaju od Osmana jer svaka završi u nekom njegovom stihu na Instagramu. Koliko znam, Stefan je pikirao jedan stan na Zvezdari, baš blizu njihove vile! Ima oko 80 kvadrata i baš veliku terasu. Ovih dana će pregovarati sa investitorom, pa ako sve bude kako treba, uskoro će imati svoj stan!”, završava izvor za STAR!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR