Svet

20 Juna, 2022 19:00

Top secret: Evo koga nećemo gledati u nastavku serije Kolo sreće

Stigle su nove TV NOVELE

Već neko vreme se šuška o novim epizodama serije „Kolo sreće” – iako je poslednja klapa zvanično pala, priča se da je odlična gledanost navela rukovodstvo TV Prva da razmisli o snimanju nastavka. To nije neuobičajeno – i „Igra sudbine” je trebalo da se završi pre nekoliko meseci, glumci su se čak na Instagramu oprostili od svojih likova uz bujicu suza i emocija, ali je na kraju doneta odluka da se snimanje nastavi. Kako se priča, to bi mogao biti slučaj i sa „Kolom sreće”, prenosi magazin TV NOVELE, čiju naslovnu stranu možete videti u nastavku.

Pročitajte: Haos u najavi – Ada Kanački napušta „Igru sudbine”?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Međutim, kako javlja taj magazin, velike su šanse da glumačka ekipa nastavi snimanje u okrnjenom sastavu. Naime, dobro obavešteni izvori tvrde da Nikola Šurbanović, koji glumi Marinog sina Bojana, neće biti deo nove sezone, bar ne na početku.

Aleksandar Krstović

Šta je to što ga sprečava da se ponovo nađe u Bojanovoj koži i da li postoji šansa da se ipak pridruži kolegama nakon što snimanje malo odmakne, saznajte u novom broju magazina TV NOVELE, koji vas čeka na svim kioscima!

AUTOR: SVET

FOTO: Aleksandar Krstović