kristijan tuži bivšu
Svet

4 Oktobra, 2021 17:00

STIŽE KNJIGA! Kristijan ovako PRETIO Ceci? „Kad izađe moja autobiografija te divne majke i bake će CRVENETI”

Beogradski sajam knjiga se bliži, a samim tim sve više se priča o autobiografiji Kristijana Golubovića koja bi trebalo da bude predstavljena na ovoj manifestaciji.

Kristijan ovako pretio Ceci!

Osim svojih tajni, Kristijan je najavio da će razotkriti mnoge poznate ličnosti kao i Cecu Ražnatović. Nadamo se da se u međuvremenu predomislio i udovicu svog pokojnog prijatelja Željka Ražnatovića Arkana ostavio na miru, ali evo šta je tada rekao u intervjuu za Svet:

Naime, Veljko Ražnatović ponosan je na svoju boksersku karijeru, ali iako rezulati kažu da je jedan od najboljih, Kristijan Golubović ne misli tako.

Ono što sam video ne bih da komentarišem, postoje razni ljudi koji pričaju da on ne zna da boksuje i da je sve namešteno. Svi smo mi doživeli kritike na tu temu, tako da neću da komentarišem. Sve je dobro dok se trenira i kad je dete sebe obavezalo da trenira, u zdravom telu zdrav duh – kaže Kristijan u intervjuu za Svet i dodaje da nikada nije izjavio da će mu iščupati uši kao što se pisalo.

Ja nemam ništa protiv Veljka i nikad mu na Instagramu nisam napisao Treniraj, nego je moj Instagram profil dobio Elvis Ćupina na 20 dana da pokuša da napravi nešto od njega i on je stavio taj komentar koji su mnogi shvatili kao moju provokaciju. Mali Veljko može meni da se obrati ako mu treba savet ili pomoć u treningu ili da me pita za neku tajnu njegovog oca i da kao normalan, svari istinu. Ja njemu neću da čupam uši i lupam šamare, taman posla on je dete za mene i bilo bi sramota da ja tako nešto izjavim ili uradim… Osim kada bi na mene krenuo fizički što je nemoguće. On treba da bude normalan dečko kao što i jeste, drago mi je što se rano oženio, što je napravio dete i ide u tom pravcu, bolje je da ga zanima sport nego da landara po ulicama i izigrava mangupa. Samo na primeru svog oca je shvatio valjda koja je konačna odluka tog života – kaže Kristijan i dodaje:

Neko je pravio zlu krv između tog deteta, zapravo deteta mog pokojnog prijatelja i mene. Arkan i ja jesmo bili u sukobu nekada davno, bio sam mlad kao Veljko, a njegov otac star. Zatim smo postali baš dobri prijatelj po nekim privatnim osnovama, ne javno. Niko ne zna da je meni Arkan poklonio 50.000 evra pred odlazak u Grčku kad je moj sin Lazar bio još u stomaku. Ne dozvoljava mi poštovanje i poverenje koje mi je ukazao kada mi je poverio svoju porodicu da je čuvam u Grčkoj, a ja sam to radio dosta dugo i dosta brižljvo, da sada za njegovo dete kažem bilo šta – Kristijan tvrdi da je napisao autobiografsku knjigu koja će biti objavljena tokom njegovog boravka u rijalitiju Zadruga.

Stavljali su me u kontekst sa Cecom Ražnatović. Te da li smo imali s*ks, da li smo se zabavljali, da li smo imali ovo il ono. Ja znam sve tajne ovog grada i ove države ali bilo bi krajnje degutantno da ja sad prčam o majci dvoje dece šta je radila pre 25 godina i s kim je radila. To je njena privatna stva i privatna stvar onih koji su to radili s njom. Ja znam da novinari žele da saznaju sve najmračnije tajne, ali imaćete moju autobiografiju do kraja ove godine i pročitaćete bezbroj stvari koje će promeniti ono što ste prihvatili kao istinu. Ja ne izmišljam priče već iznosim činjenice koje su nepobitne i koje dokazuju totalno drugačiju istinu. U mojoj autobiofiji moći ćete da pročitate sve o mom odnosu s pevačicama, biće ispričane u trećem licu, jer te neke bajne mame i bake danas, nekada su bile samo obične pevačice ili ono što se kaže lake žene. Nije džentlmenski pričati o tome, ali te koje budu trebale pronaći će se i crveneće se i to debelo. To su one tada. Sada ne znam šta su, al za mene će zauvek ostati ono što su bile, a to im ne služi na čast – zaključio je Golubović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ