scandal

15 Februar, 2020 19:00

Estradni rat bukti – Stoja i Dara Bubamara zaratile na krv i nož zbog OVOGA!

Stoja Novaković nema nameru da oprosti pljuvačinu Dari Bubamari! Toliko je besna i razočarana da čak neće ni da joj se javi kada je sretne na aerodromu ili na nekom snimanju, a sve zbog Darinih neumesnih komentara o Stoji!

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Ovo je glavni razlog njenog izbacivanja?! Miljana Kulić pred svima koristi MOBILNI TELEFON! (FOTO)

Raskrinkan Gagi Đogani! On i Ermina se nisu samo ljubili!

–  Stoja nikad nije oprostila Dari što je pre nekoliko godina jednoj kandidatkinji na Pinkovim zvezdama koja je pevala Stojinu pesmu, rekla da je lepša i zgodnija od Stoje – započinje izvor za VIP Exkluziv i nastavlja:

– Stoja nikako ne shvata što je Dari to trebalo! Ne beži ona od toga da je devojka lepša i zgodnija, na kraju krajeva je i mlađa, ali smatra da su takvi komentari neumesni i zlonamerni! Zbog toga izbegava Daru u širokom luku, neće ni zdravo da joj kaže kada se sretnu, a nema nameru ni da joj oprosti. Rekla je da je ona uvek gledala da se poštuje s kolegama i nikad nikoga nije ponizila, niti pljuvala, pa očekuje da se tako prema njoj svi ophode – priča izvor i dodaje:

View this post on Instagram

Samo pesma, samo veselje…

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

– Čak su mnoge kolege pokušale da ih pomire i da objasne Stoji da Dara nije ništa loše mislila, ali nema šanse. Neće Stoja da popusti! Kako i sama kaže, očekuje da je kolege uvažavaju, posebno mlađe, a Dara je od nje mlađa par godina. Poručila je da ubuduće vodi računa kako komentariše druge da joj posle đavo ne bude kriv – završava izvor.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal, Instagram