scandal

February 14, 2020 10:35

By

Ovo je glavni razlog njenog izbacivanja?! Miljana Kulić pred svima koristi MOBILNI TELEFON! (FOTO)

 

Miljana Kulić je sinoć izbačena iz “Zadruge” odlukom produkcije, zbog vređanja te iste produkcije i niza incidenata koje je usput napravila, između ostalog, polivajući Marka Miljkovića vodom.

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Favorit Zadruge IZBAČEN! Miljana napravila HAOS!

Raskrinkan Gagi Đogani! On i Ermina se nisu samo ljubili!

Miljana Kulić je zato znala sve informacije iz spoljnog sveta?!

Miljana Kulić doživela je nervni slom zbog činjenice da produkcija više nije blagonaklona prema njoj, te da joj ne oprašta ispade, već se prema njoj ophodi kao i prema ostalim učesnicima rijalitija Zadruga. Više nema privilegovanih, ako ih je ikada i bilo. Miljana je izgloeda sama sebi uvrtela u glavu da ima i da će imati zauvek povlastice kod velike šefice i velikog šefa! Ali, ne lezi vraže – naišla je na otpor. I to ne bilo kakav, već na otpor kod Marka Miljkovića koji joj je u prvoj sezoni bio velika simpatija!

U međuvremenu, Internetom je počeo da kruži snimak na kojem se navodno vidi da Miljana Kulić otvoreno nosi mobilni telefon dok puši cigaru u wc-u sa ostalim zadrugarkama.

Očekivano, snimak je izazvao niz komentara, a gledaoci su uglavnom besni što Kulićeva ima takvu privilegiju, koja je inače strogo zabranjena. Ipak, mnogi tvrde da to što drži u ruci uopšte nije telefon, nego ogledalo ili kutija za šminku.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen/Zadruga Official