Izgled Stoje Novaković
Star

25 Decembra, 2021 12:00

Stoja jedva preživela! Lekari joj se deset sati borili za život!

Stoja se dugo nije pojavljivala u javnosti, sve do prošle nedelje kada je došla na snimanje jednog novogodišnjeg programa, gde je skoro niko nije prepoznao na prvu loptu.

Stoja jedva preživela!

Ona je osim što je promenila frizuru, totalno promenila i lični opis. Lice joj je zategnutije i znatno svežije, a linija kao kada je bila devojka. Kako smo saznali, ona je pre dva meseca bila u Turskoj gde je radila liposukciju, ali i zategla lice i ispeglala bore. Međutim, ni to nije sve! Stoja je prošla kroz pravi pakao, a kako nam otkriva njena prijateljica, lekari su joj se 10 sati borili za život.

– Stoja godinu dana razmišlja o liposukciji. Raspitivala se gde je najbolja klinika, kako to sve teče, kakav je oporavak i neko joj je rekao za tu kliniku u Turskoj. Ona je pre dva meseca otišla tamo, uradila sve potrebne analize i zakazala operaciju. Lekari su je posavetovali da joj prvo urade lice, i tako je i bilo, zategla ga je i stvarno izgleda savršeno. E, agonija kreće kada je na red došla liposukcija. Ne znam šta se tačno iskomplikovalo, Stoja se nakon anestezije nije budila. Deset sati je bila u komi, pakao pravi je prošla. Njen muž Igor nije znao šta će od muke, čovek je za nedelju dana smršao osam kila. Lekari su bukvalno 10 sati pokušavali da probude Stoju i da joj spasu život. Kada su uspeli da je probude, saopštili su njenom mužu da će još sedam dana ležati u bolnici, jer ima nepodnošljive bolove. Ma, jedva se oporavila od svega. A, sve kako bi izgledala kao majka Kim Kardašijan, Kris Džener – rekla nam je Stojina drugarica, a pevačica je izjavila:

Uradila sam to jer sam htela da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak. Ne bih o cifri, ali tu je negde oko 100.000 evra sve koštalo. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene – rekla je pevačica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ