Svet

October 24, 2022 21:00

By

Sukob Jovane Jeremić i Bulata uživo u emisiji: Voditeljka žestoko isprozivala Marka zbog izjave o deci

Sukob Marka Bulata i Jovane Jeremić u jutarnjem programu 

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da su se Marko Bulat i njegova supruga sukobili te da je pevač primljen u Urgentni centar zbog povreda koje mu je nanela Marija.

Prema pisanju domaćih medija, povrede je navodno zadobio tokom sukoba sa suprugom Marijom Bulat u porodičnom stanu u Novom Beogradu. Ni, pevač, ni njegova supruga nisu se javno oglašavali povodom ovog događaja a da u njihovom braku nije sve idealno kako je nekada bilo moglo se zaključiti i po poruci koju je Marija juče objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Marko Bulat o SMRTI BRATA – Noću me najviše boli i pritiska

Ipak, nakon samo nekoliko dana od incidenta, kralj splavova Marko Bulat izneo je javno ispovest o njihovom braku kao i o dnosu s Marijom objasnivši kako je zapravo došlo do nesuglasica.

– Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila. Da bi dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe da sam zatekao ženu kako konzumira kokain. To nije istina – rekao je prvo pevač i otkrio razlog svađe.

– Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. „Pomozi mi, uspavaj me, boli me“, tražila je“ – otkrio je razlog svađe Marko Bulat.

Pročitajte: Supruga Marka Bulata ponovo u bolnici – Vodi tešku borbu – Pevač joj posvetio dirljivu pesmu

Instagram

– Nisam valjda uspeo da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje – vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem da ne znam da je li iz te muke tako nešto neko uradio, a ja sam u tom nabijenom osećaju, afektu to prijavio – otkrio je pevač zašto je prijavio nasilje.

Rajko Ristić

Supruga Marka Bulata izjavila je da pevač želi da ode od nje zato što je bolesna.

– Da sam želeo, mogao sam da je ostavim davno u kakvim aferama je učestvovala. Prijavo sam zvanično nasilje u porodici i zato je izašlo u novinama. Ali mi je najbitnije da nije istina da sam je zatekao da se drogira. Nisam ja samu sebe davio. Bitno da se ona nije drogirala i to mi je važno da kažem, to je istina. Problem je nastao što je nisam umirio. Volim je i dalje kao majku svoje dece – rekao je Marko u Novom jutru.

Pročitajte: Marko Bulat legao na grob i ovim rečima uzdrmao Srbiju

Ata images

Marko Bulat je otkrio da još nije jasno da li će da se razveti.

– Javno želim da kažem da želim da brak opstane zbog dece, zbog ljubavi i da ona ozdravi. Volim svoju ženu, ona je majka moje dece – rekao je pevač pa nastavio:

– Možda ja nisam imao dovoljno razumevanja zbog njene bolesti. Nisam mogao da odlučim kada će da me neko grebe i guši. Ne možeš biti prijatelj ako si ga ostavio bolesnog – rekao je za kraj Bulat.

Na sve ovo, nije ostala imuna ni voditeljka Jovana Jeremić, koja je u jutarnjem programu ugostila Marka Bulata kako bi njegova reč odjeknula u javnost. Jovana je, ipak kao majka i žena, ostavivši na trenutak svoj poziv po strani žestoko odreagovala na izjavu pevača da i dalje voli svoju suprugu jer je ona majka njegove dece, rekavši:

To nema veze sa ljubavlju. Neko može da bude majka tvoje dece i da prestaneš da je voliš, da voliš neku drugu. Ljubav nema veze sa decom. Ljubav prema ženi nema veze sa decom. Tu greši 90 posto žena koje misle da će muškarca na dete da uhvate. To je greška. Nećete nikad. Druga stvar je i kad muškarci varaju svoje žene, ja to ne podnosim, pa kažu: “Ne mogu da je ostavim jer imam dete sa njom.” Ili voliš ili ne voliš ženu. Prosto je – rekla je Jovana na šta je Marko iskreno od srca odgovorio.

Pročitajte: Marko Bulat otkrio zašto ga je supruga tukla – Ovo su svi detalji porodične drame

– Odgovorio sam ti. Ja sam vrlo otvoren. Ljubav, njena bolest da ozdravi i deca – rekao je Bulat.

– Ljubav prema deci nema veze sa ljubavlju prema partneru – izjavila je za kraj vidno uznemirena Jovana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir / Svet

FOTO: ATA images