Scandal

21 јануара, 2022 10:00

Supruga Marka Bulata ponovo u bolnici! Vodi tešku borbu! Pevač joj posvetio dirljivu pesmu!

Marko Bulat se u poslednje tri godine suočio sa velikim tragedijama, prvo je izgubio brata, a potom i majku, ali, kako sam kaže, život ide dalje. No, ono što ga brine je bolest njegove supruge Marije zbog koje je ponovo završila u bolnici.

Naime, Marija se već duže vreme bori sa različitim zdravstvenim tegobama. Prvo je imala problema sa kičmom, a zatim i tegobe zbog smanjenog dotoka kiseonika u mozak. A, ono što joj predstavlja najveći problem je hronična anemija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Марко Булат / Marko Bulat (@bulat.marko)

Supruga Marka Bulata ponovo u bolnici! Vodi tešku borbu!

Teško je Marija, jer ima tu hroničnu anemiju, veliki gubitak kilaže, pa prima terapije. Ima sve kontraindikacije, sve što su rekli da može da se desi, desilo se i zato joj je toliko teško. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi. Jednostavno, nećemo da odustanemo. Deca su baš mala da bi išta osetila, a i Marija se trudi da oni to ne osete. Mama je tu, leži, ali i smogne snage da im se posveti – otkrio je Marko, koji je najveća podrška supruzi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Марко Булат / Marko Bulat (@bulat.marko)

Kolika joj je podrška može se videti i iz njegove emotivne objave na Instagramu, koja stoji uz Marijinu siku iz bolnice.

Posvetio joj dirljivu pesmu!

Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca , ranjene duše koja krvari za svima, a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina, a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj….ti – napisao je Bulat.

Takođe, kao podršku, pevač je svojoj supruzi posvetio dirljivu pesmu.

PROČITAJTE I… Đorđe David šokirao pričom o svom ljubavnom životu: „Žena mi je spavala ispred vrata!“

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, YOUTUBE