Supruga Marka Bulata
Svet

October 20, 2023 09:00

By

Marko Bulat priznao da deca ne znaju da im je majka bolesna: Novi detalji stanja Marije Bulat

Supruga Marka Bulata i dalje nestabilno

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat godinama se bori sa opakom bolešću, a on je sada ispričao kako izgleda njena borba. Kako kaže, Marija ne može da isprati njihovu decu u svakodnevnim aktivnostima zbog bolesti od koje boluje.

Supruga Marka Bulata

ATA images

– Deca su mi prioritet i dan bi trebalo da mi traje 30 sati kako bih sve postigao. Svako jutro ustajem u 7 sati, spremam Doroteu za školu, nakon toga ustaje Sava, pa njega spremam i vozim u vrtić. Nakon što se vratim kući, malo se odmorim, jer ne mogu da izdržim pošto noću malo spavam.

Pročitajte Kosti pucaju, bolest je uzela pod svoje – Teški dani Marije Bulat nakon jezivih lekarskih dijagnoza

– Kada se probudim, što je obično oko 13 sati, počnem da spremam ručak. Posle toga idem po decu u školu i vrtić – počeo Marko, pa dodao da deca nisu svesna s kakvim problemom se suočava njihova majka.

Supruga Marka Bulata

Instagram

Supruga Marka Bulata još uvek nije sposobna da se u potpunosti stara o deci.

– Deca su još mala, imaju četiri i šest godina i ne mogu da shvate da im je majka bolesna. Ja se nadam da će Marija za neke dve godine biti mobilnija i u stanju da više provede vremena sa njima, tako da će im to nadomestiti.

Pročitajte Samo su im molitve ostale – Marko Bulat saopštio tužne vesti o tek rođenoj ćerki FOTO

– Ona ne može ni osnovne pokrete da uradi, ograničeni su joj pokreti. Kada bi se savila da podigne dete, pitanje je da li bi joj ispao neki pršljen – objašnjava Bulat.

Supruga Marka Bulata

ATA images

Marko Bulat otkriva da ne znaju da li će joj u budućnosti biti bolje.

– Nekoliko puta sam to pominjao, Marijin slučaj je specifičan i kompleksan jer ima više dijagnoza i udruženih bolesti. Ona pati od bolesti kičme, hronične anemije, limfadenopatije, degenerativnih promena, skolioze, kifoze i da ne nabrajam. Što se njene kičme tiče, stanje može vremenom samo na gore da ide – piše Informer

Pročitajte Marko Bulat završio u Urgentnom zbog povreda koje mu je nanela supruga – Njena poruka sve objašnjava

– Ona kada se našminka, ljudi ne mogu ni da poveruju da je njeno zdravstveno stanje takvo, a to je samo kamuflaža bola, borba je svakodnevna. Mi nikada ne znamo ni kako će ona noć da provede, da li sa bolovima ili ne. Napukla su joj dva pršljena, a to je sve posledica anemije sa kojom se bori godinama. Zamara se brzo, ima tahikardiju, jer nema dovoljno gvožđa u organizmu, pa srce brže pumpa krv i stalno trpi pritiske – završio je pevač.

Marijinu ispovest o zdravstvenom stanju PROČITAJTE OVDE. 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images