Žena Bore Đorđevića Svet novine Svet portal
Svet

January 28, 2024 14:15

By

Teška borba sa bolešću traje: Bora Čorba rešen da živi zbog supruge Dubravke, a njegove reči su potresne

Žena Bore Đorđevića zaslužna je što se on bori i i vredno radi

Bora Đorđević  je ušao u osmu deceniju, zdravlje mu nije najbolje, ali pun je energije i volje za radom. On priprema novi album, nastupa, a uskoro će obeležiti i deset godina ljubavi sa ženom Dubravkom zbog koje se preselio u Ljubljanu.

Bori je ovo treći brak, prva žena Dragana je tragično preminula 2007, Brak sa drugom suprugom Aleksandrom nije potrajao, ali čim je upoznao Dubravku Milatović, znao da je ona prava. Venčali su se na Santoriniju i ona od tada ponosno nosi prezime Đorđević.

Dubravka, žena Bore Đorđevića mlađa je 28 godina od rokera, a u njegov život je unela mnogo promena.

Žena Bore Đorđevića Svet portal, Svet novine

Rajko Ristić

Žena Bore Đorđevića poznatom rokeru produžila život

“Uspela je da me pripritomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počenem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem, pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim”, rekao je svojevremeno Bora.

Njegovi prijatelji kažu i da je žena Bore Đorđevića zapravo spasila njegov život jer je bio u prilično ozbiljnom zdravstvenom stanju i loših navika, a sada vodi računa o sebi, ide na preglede, leči se. Inače, u medijima se pre par godina spekulisalo o raznim dijagnozama, teškim povredama, ali Bora se odlično drži i vredno radi.

“Pored nje mogu da živim i dišem, verovatno bi se ugasio negde usput da nisam došao ovde. Suviše sam divljao. Kada su počeli da prestaju da mi rade pojedini delovi, a nije bilo rezervnih onda sam primetio da bi bilo dobro da idem na generalnu.”

Žena Bore ĐorđevićaSvet portal Svet novine

Screenshot YouTube
Paparazzo lov

Žena Bore Đorđevića – Knjigu, album i pesme Bora je njoj posvetio

“Nisam odmah reagovao na signale, zapustio sam se. Čovek prvo pomisli teraću dokle mogu, idem pa dokle stignem, ne zabrine se. Sad znam pored koga sam, sa kim živim, ko me voli i da ima smisla truditi se da potraješ što duže da bi i ta ljubav potrajala”, rekao je Bora nedavno.

Žena Bore Đorđevića je dobila i posvećenu pesmu čije stihove prenosimo, a lik svoje voljene supruge je istetovirao i na ruci.

“Ovde se osećam kao i svi stranci
dok zadnje dane odrađujem
sve ljude držim na distanci
i samo sebi dosadjujem
gledam sutra i ne vidim sebe
možda me nema u novom proleću
osim ako se ne probudim kraj tebe,
tebe sam voleo volim i voleću”

Žena Bore ĐorđevićaSvet novine, Svet portal

Screenshot YoutTube RTS

Njoj je posvetio i knjigu i ceo album “Da tebe nije”. Dubavka se retko može videti, ali ekipa emisije “Paparaco lov” fotografisao je jednom prilikom ispred njihovog doma na Dedinju.

Pročitajte: Bora Čorba rastužio javnost poslednjom željom: Moje telo pošaljite u Čačak

Inače, postoji mogućnost da se Bora pojavi i u jednoj epizodi turske serije, koje je, nećete verovati, počeo da gleda uveče. Naime, kod Emira Kusturice na Mokroj gori upoznao je grupu turskih glumaca sa kojima se družio, a oni su želeći da mu se nekako oduže predložili da gostuje u jednoj epizodi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: Screenshot YouTube, Rajko Ristić