Ćerka Marka Bulata
Svet

May 16, 2023 18:18

By

Samo su im molitve ostale: Marko Bulat saopštio tužne vesti o tek rođenoj ćerki FOTO

Ćerka Marka Bulata bila je životno ugrožena kao beba

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija prošli su kroz agoniju nekoliko meseci nakon rođenja njihove ćerke, kojoj su se lekari borili za život.

Pročitajt  Marko Bulat završio u Urgentnom zbog povreda koje mu je nanela supruga – Njena poruka sve objašnjava

Ćerka Marka Bulata

Foto: ATA images

– Jedan od najgorih trenutaka u mom životu je bio kada se rodila Dorotea i bila u inkubatoru tri meseca, nisam ni proslavio rođenje deteta jer nisam znao da li će ostati živo. Dan kada sam rešio da obeležim posle mesec i po dana, supruga je zvala da pita kako je beba Bulat i rekli su joj da ne znaju da li će da preživi noć. Nešto što si čekao 20 godina Bog da ti da, razmišljaš da li će da uzme. Moja vera je meni govorila da će sve biti u redu, ona je ostala živa i zato je dobila ime Dorotea što znači Božiji dar- ispričao je i dotakao se i vere koja mu daje snagu svakog dana.

Pročitajte Marija Bulat otkrila sve detalje života sa Markom – Ostavljao nas je šest puta, beži od moje bolesti 

Ćerka Marka Bulata

Ata

– Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih. Kod nas uglavnom se ljudi upoređuju sa gorim od sebe, a ne sa svetiteljima. Vera mi je snaga, moje nadanje, moja uteha, sve moje – rekao je Bulat.

Podsetimo, Marko i Marija Bulat nedavno su se našli u centru skandala kada su jedno drugo optužili za nasilje, zbog čega je ona dobila i zabranu prilaska.

Pročitajte Marko Bulat progovorio o zlostavljanju, nije štedeo Mariju – Ono što je rekao zaboleće sve majke

Ćerka Marka Bulata

ATA images

– Samo smo se dogovorili da se vidimo da popričamo, ali smo morali da sačekamo da ne budem uhapšena jer nisam smela da mu priđem – pričala je Marija za “Blic”

– Važno je da život ide dalje. Pun je iskušenja život, zajedno je lakše. Samoća je prokleta. Deca su mala, trebaju im i otac i majka, a trebamo i mi jedno drugom. Čovek sam koga zanima suština. Imaš problem, rešavaš problem. U mom životu nijedan problem nije rešio niko drugi sem mene – dodao je folker.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images