Supruga Miroslava Ilića
Svet

20 јуна, 2022 16:33

Supruzi Miroslava Ilića pozlilo: Pevač u strahu za njen život. Plaši se da su on i Mirjana krivi za sve

Supruga Miroslava Ilića nedavno je prošla kroz veoma težak životni period. Posle saznanja da je sud i zvanično potvrdio da je Miroslav otac Devina Antonovića, njoj se znatno pogoršalo zdravstveno stanje, tvrdi izvor blizak porodici.

Supruga Miroslava Ilića

Ata images

Supruga Miroslava Ilića ima zdravstvene probleme

On navodi da Gordana od ranije ima problema sa pritiskom, te da pre nekoliko dana čak ni sa tabletama nije mogla da ga stabilizuje. Ističe da je vest o Ilićevom očinstvu primila mirno i dostojanstveno, ali da joj je pre nekoliko dana pozlilo, jer joj je pritisak varirao. On napominje da ne zna da li je Mirjana Antonović uzrok pogoršanja Gordaninog zdravstvenog stanja, ali da je sva ova situacija oko suđenja sigurno imala uticaja na to.

Navodi i da se Miroslav veoma uplašio za život svoje supruge, a dodatno mu je teško i zbog toga što misli da su možda on i suđenje sa Mirjanom doveli da dođe do ovoga do čega je došlo.

Supruga Miroslava Ilića

ATA/IMAGES

Pročitajte: Susret koga se plaši Miroslav Ilić – Devin na istom mestu sa pevačevom suprugom i decom

Podsećamo, pevača je pre nekoliko godina tužila bivša ljubavnica, zahtevajući od njega da prizna očinstvo nad njenim sinom Devinom. Iako je Miroslav odbijao da se uradi DNK analiza, sud je u maju mesecu utvrdio da je on Antonovićev otac.

Supruga Miroslava Ilića

Dragan Gajić

Supruga Miroslava Ilića je sve vreme bila uz pevača i nijednog trenutka nije reagovala na izjave Mirjane Antonović. Mnogi tvrde da je ispala prava dama, jer je ostala dostojanstvena čak i kada je bivša ljubavnica njenog supruga pisala i govorila najpogrdnije stvari o njoj.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES