Ljubavni život Saše Popovića
Scandal

May 8, 2021 13:00

By

Suzana Jovanović otvorila dušu! ISPOVEST o braku sa Popovićem! „Niko ne zna kako je meni”

Suzana Jovanović retko se oglašava, ali je nedavno ipak otvorila dušu i ispričala kako se oseća u braku sa jednim od najmoćnijih biznismena u Srbiji! Kako kaže, nikad se nije pokajala što se udala za Sašu Popovića iako nije uvek bilo bajno i sjajno!

Ovo je njena istina!

Sale i ja smo, slobodno mogu da kažem, u jednom divnom i prelepom braku, koji je ispunjen ljubavlju, poštovanjem i razumevanjem! Mnogo toga smo prošli za ove 23 godine koliko smo zajedno, a i dan-danas smo podrška jedno drugom. Njegov posao je takav da je uvek okružen pevačicama. S obzirom na to da se bavim istim poslom, znala sam da ću to prihvatiti kao nešto sasvim normalno! U početku naše veze jeste bilo malo ljubomore, ali više zbog toga jer sam bila mlada i pomalo nesigurna u našu vezu (šta će biti s nama, hoćemo li ostati zajedno), ali toga više nema! Tačno je da imam visok prag tolerancije, ali je isto tako tačno da me Sale nikada nije nijednim svojim postupkom ili delom naveo da pomislim da ga ostavim. On je mnogo dobar čovek i moj najveći prijatelj, i nikada ga ne bih ostavila, kao ni on mene! U tome smo saglasni oboje! Uvek i zauvek – izjavila je Suzana za Scandal! i dodala:

Nije niko nikoga posebno razmazio, živimo život kao i do sada, lepo se slažemo, a to je sada najvažnije u ovom periodu izolacije! Pa vi ne znate uopšte pravu istinu, u kući samo ja podviknem i Saša se odmah složi – zaključila je ona.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: GAJA