Novi izgled Suzane Jovanović
Star

November 4, 2021 22:00

By

Suzana Jovanović šokirala javnost! Ovaj POSTUPAK svi komentarišu! (FOTO)

Iako može sebi da priušti skupe stvari, Suzana Jovanović izabrala je da živi skromnim životom, baš kao sav normalan svet.

Suzana Jovanović oduševila stajlingom!

Suprugu Saše Popovića nedavno je ekipa „Paparaco lova” usnimila kako provodi vreme dok obavlja obaveze po gradu, a mnoge je iznenadio jedan njen potez.

suzana jovanović

Naime, Suzana Jovanović izašla je u jednostavnom autfitu i još jednom dokazala da se ne razmeće kojekakvim markama, već vrlo neprimetno i nenametljivo nosi sve što ima na sebi.

Ono što je zaista sve iznenadilo jeste činjenica da se pevačica neretko vozi taksijem, što se nije od nje očekivalo, već su mnogi mislili da se ne odvaja od vozača. Međutim, njoj ništa nije ispod časti, te se kao sav normalan svet provozala do željene destinacije taksijem.

Suzana Jovanović kupuje na buvljaku!

Podsećanja radi Suzana Jovanović je jednom prilikom otkrila da stvari kupuje na buvljaku i da se uopšte ne stidi toga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju – izjavila je svojevremno pevačica.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ