Suze Suzane Mančić
Svet

January 4, 2023 18:15

By

Putuj mila moja… Porodica Suzane Mančić zavijena u crno, napustila ju je oči Božića FOTO

Suze Suzane Mančić zbog gubitka voljene tete

Suzana Mančić pre 14 godina teško se oprostila od majke Vere, koja je nakon smrti supruga, a Suzaninog oca, do samog kraja živela pod istim krovom sa voditeljkom i njenim ćerkama Natalijom i Teodorom. Pričala je nekadašnja “loto devojka” koliko ju je majčin odlazak promenio, koliko je tada sazrela, korigovala svoje stavove, odnos prema životu pa i mezimicama.

Pročitajte: Uspomena iz detinjstva proganja je i danas – Kako se Suzana Mančić bori sa bolnom istinom

Muž Suzane Mančić

Rajko Ristić

Verino prisustvo i podrška puno su joj značili, čak i periodu kada je odlično zarađivala i postala samostalna žena, majčinini komentari i saveti bili su presudni u razvoju njene karijere pa i privatno. Veliki uticaj na Suzanino odrastanje imala je i teta Nadežda Rašić koja je danas napustila ovaj svet.  Suze Suzane Mančić zbog toga padaju, a delić emocija ona je pretočila na papir, tačnije tastaturu i podelila sa pratiocima na “Instagramu”.

– Odlaze da bi se ponovo našli : Vera, Lale i Nada . Odgajali nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba, Nadežda Rašić 14.09.1935-03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj – poručila je svojoj teti voditeljka i sve rastužila ovom objavom.

Pročitajte: Maćeha rekla svoje – Pre udaje za Simeona Suzana Mančić je njegovim ćerkama uradila ovo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Reči saučešća čitavog jutra nižu se u komentarima ispod fotografije na kojoj poziraju tri najznačajnija Suzanina autoriteta, a zaključak je da će suze Suzane Mančić zbog odlaska dragih ljudi zauvek kliziti niz njeno lice, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images