Star

19 Juna, 2021 19:00

SVAĐA u bekstejdžu! Car NASRNUO na Aleksandru! Obezbeđenje sprečilo TUČU!

Aleksandra Nikolić nedeljama proganja Filipa Cara i provocira ga, a u subotu uveče na Zadrugoviziji izbio je karambol u bekstejdžu.

Nastao opšti haos!

Kako smo saznali, Aleksandra je provocirala Cara i pred sam izlazak na scenu rekla mu je da je gej i da treba da izađe iz ormara. Tada mu je pao mrak na oči, pa je krenuo na nju, ali ga je obezbeđenje odmah zaustavilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Car (@filiip_car)

Car i Aleksandra su se sve vreme svađali, pa i na sceni ste imali priliku da vidite koliko su bili nervozni i koliko su se prepucavali, osetila se tenzija. Car je hteo i da odustane od nastupa, ali ga je Sanja nagovorila da se ipak pojavi na sceni. Međutim, čarke su se nastavile i u bekstejdžu, i samo minut pre nego što će kročiti na scenu, Aleks mu je rekla da je gej i da to i prizna, jer će biti srećniji u životu ako izađe iz ormara. On je tada skočio na nju, psovao je i krenuo fizički da je povredi, a Sanja je počela da se trese i zamolila ih da se smire i odrade nastup kako treba. Kada su izašli na scenu, bilo je jasno da se nešto dešava – priča izvor Stara sa lica mesta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Kada se završio nastup, obezbeđenje je prvo u kombi strpalo Cara, zatim Sanju, pa tek onda Aleks i oni su seli sa njima pozadi kako se ne bi potukli do Imaginarijuma. Čak je u jednom trenutku Car rekao Janjušu kako je mogao da ubije Aleks jer mu je pao mrak na oči, ali nije detaljisao šta se desilo. Biće tu svašta do kraja ako se Aleksandra ne povuče – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ