Scandal

13 Februar, 2021 15:00

Sve AFERE Maje Marinković! Evo zašto je se majka ODREKLA!

Poznato je da Maja Marinković godinama nije bila u kontaktu sa majkom. Tek sada se povremeno vide i čuju, a evo zbog čega su tolike godine bile kao stranci!

Majka se odrekla Maje Marinković!

Maja je bila ljuta na majku, osećala se ostavljeno i zapostavljeno. Prebacivala joj je da ne brine o njoj i da je ne zanima rođena ćerka jer se ta njena majka i ponašala kao da je se odrekla. Maja njoj nije oprostila što nikad nije prebolela smrt brata, za kojeg Maja veruje da je otet i da je živ. U svakom slučaju, to su razlozi što su godinama bile u lošim odnosima – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Sada se viđaju s vremena na vreme i čuju, ali ipak nije to to. Daleko su od bliskog odnosa majke i ćereke. Kako objašnjavaju Majini prijatelji kojima se ona poveravala, njoj je majka i te kako falila tokom odrastanja iako se Taki trudio da joj sve to nadoknadi. Mnogo je patila i često je pomišljala da se baci pod kamion ili voz jer joj je topla reč majke i zagrljaj mnogo falio. Majini prijatelji misle da je zbog tog nedostatka Maja danas takva kakva je. Imala je potrebu da se dokazuje i da napravi karijeru, zato je i ušla u rijaliti, a izgledom starlete skreće pažnju na sebe – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ