Jovana Joksimović bez šminkesvet portal svet
Svet

September 19, 2021 12:57

By

SVET paparaco! Jovana, šta ti je sa licem?

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a uvek se i trudi da bude doterana, nosi skupocene haljine, torbe, nakit baš kao što treba.

Jovana bez šminke na promociji filma!

E zato nas je baš iznenadila kada se na promociji filma “Toma” (na kom je uz Dragana Bjelogrlića radio i njen muž Željko Joksimović) pojavila bez šminke sa naočarama za sunce, u neobaveznoj lepršavoj letnjoj haljini.

Osim crvenog karmina i trunke maskare, Jovana ništa od šminke nije stavila na lice, pa čak nije ni izjednačila ten. Iako je samo par dana pre toga zablistala na Sarajevo film festivalu u zanosnoj roze toaleti na jedno rame, ovog puta je razočarala kako modne kritičare tako i one koji je smatraju modnom ikonom.

S druge strane, njem muž Željko pobrao je sve pohvale ovim ostvarenjem u čast legendarnog Tome Zdravkovića tako da su se kući vratili kao pobednici. U filmu Milan Marić peva pesmu “Ponoć”, koju su u duhu tog vremena napisali Željko i sada već pokojni Dragan Živković Tozovac, a istu je snimio Aco Pejović.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ