Hurricane
Svet

26 Juna, 2021 17:00

Sanja Vučić i Ksenija Knežević neprepoznatljive bez šminke! Šok paparaco!

Furaju samo prirodno!

Članicama grupe „Hurricane“ šminke je očigledno preko glave, pa se sada retko pojavljuju tip-top sređene.

ŠMINKA, NE HVALA!

Ksenija Knežević

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić oko Evrovizije bile su punij mesec dana pod punom mejk-ap opremom, pa sada žele što više da odmore lice od tone pudere i svega čega ne. Tako ih ih je i naš fotograf nedavno uslikao u „prirodnom“ izdanju, bez ulepšavanja, a jedino se Ivana potrudila, iako je bilo jutro, da koliko – toliko nešto uradi sa šminkom, puder i još po koja sitnica. Vode se devojke parolom da su mlade, a svaka je mladost lepa, pa sad i ako ih neko uslika nesređene, na primer kao mi, neće biti neki bauk.

Pročitajte: URAGANKE PROFITIRALE OD EVROSONGA: Ovo je cifra koju sada uzimaju za nastup! SREĆNICE!

Sanja Vučić

SANJU I KSENIJU NE ZANIMA DA SE ŠMINKAJU, KAO DA IH JE URAGAN IZBACIO!

Kseniju je baš briga, ima dečka pa ne mora da juri udvarače, dok Ivana i Sanja ističu da uživaju u slobodi, bez dečka. Tako su dvonedeljni boravak na na Zanzibaru iskoristile kako bi se odmorile od svega, počevši od paparaca, raznih gostovanja, emisija, ali i šminke.

Sanja Vučić

Čak i kada su objavljivale fotografije na svojim društvenim mrežama, koristile su aplikacije za ulepšavanje, tako da su mogle da se opuste i uživaju. Sem dva dana, kada su snimale spot za svoju novu pesmu i dok su radile letnji specijal sa Ognjenom Amidžićem, koji ih je i odveo na ovu egzotičnu destinaciju.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ