Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal
Svet

October 10, 2023 22:00

By

Tajna Katarine i Darka Lazića isplivala: Poznati par priznao nešto što niko do sada nije ni slutio

Tajna Katarine i Darka Lazića je otkrivena

Supruga poznatog folk pevača Darka Lazića je otkrila kakav odnos imaju i kako se slažu, pa je otkrila i neke detalje koje javnost do sada nije znala.

Tajna Katarine i Darka Lazića

Ata images

Pročitajte: Darko Lazić menja život iz korena, a u tome mu pomaže najvažnija osoba u životu FOTO

Svima je poznato da je poznati par i nakon raskida bio u kontaktu i čak su u jednoj emisiji pred gledaocima priznali da su varali svoje bivše partnere čak 14 godina, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo.

Nakon brojnih emotivnih brodoloma Darko i Katarina su rekli sudbonosno “Da” i napravili spektakularnu svadbu o kojoj se i sada priča.

Tajna Katarine i Darka Lazića je broj koji ima posebnu simboliku 

Naime, Katarinino korisničko ime na društevnoj mreži Instagram ima broj 24, a tajna Katarine i Darka Lazića je u tome što broj 24 za njih ima posebno značenje pa su taj broj koji za njih nosi posebnu simboliku zajedno i istetovirali.

Katarina je ispričala da prvi put kada je Darko nju provozao motorom da je išao 24km/h i od tada ih taj broj prati, pa im je i broj stana pod tim brojem, a imaju i zajedničku tetovažu sa tim brojem.

Tajna Katarine i Darka Lazića

Ata images

“To veče, kada smo sedeli sa mojom sestrom, par puta se nagnuo ka meni, osmehnuo mi se, i to je bilo to. Darko je vozio motor i prvi put kada me je provozao – vozio je 24km/h. Od tada taj broj nas sve vreme prati. Stan nam je broj 24, na Instagramu sam “katarinalazic24”, oboje imamo istetoviran taj broj… “– otkrila je Katarina Lazić.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images