Jovana Jeremić u policiji
Svet

23 априла, 2022 16:00

Tamara Đurić optužila pevačicu: „Spava sa hirurgom, ali ni na šta ne liči”

Tamara Đurić – operacija je skupo koštala

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je Tamaru Đurić u svojoj emisiji, a ova je ispričala kako tuži estetskog hirurga jer joj je uzeo 10.000 evra i upropastio nos. Tamara je otkrila i da brojne pevačice i starlete rade operacije u Turskoj upravo kod tog hirurga, a da je jedna od naših najvećih zvezda spavala sa njim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

Na Tviteru se odmah povela polemika da li je Tamara mislila na Jelenu Karleušu ili Cecu Ražnatović jer realno, one važe za najveće zvezde.

-Ceca sigurno nije, to mogu odmah da kažem – rekla je Tamara za Svet kada smo je to pitali, a nas je onda zanimalo da li je prozvala Jecu.

tamara đurić operacija

Foto: Rajko Ristić

-Neću nju da komentarišem, neću da izgovaram ime. Džabe toj zvezdi sve intervencije i liposkucije na mesec dana kada jede čips i krofne. I povrh svih zahvata ni na šta ne liči, nije se dobro uradila. Jednu od naših najpoznatijih starleta je super uradio, ali ovu zvezdu nije – rekla je Tamara ne želeći da otkrije ime i dodala da nije zamerila Jovani Jeremić koja je rekla da joj je doktor upropastio konture lica i da nema jedrinu kakvu ona voli.

tamara đurić operacija

Foto: Rajko Ristić

-Ako neko voli jedrinu i seljački izgled, podržavam. Svako neka radi ono što voli, nemam ništa protiv Jovane i njenog izgleda.

Tamara Đurić – operacija  u Srbiji je najbolje rešenje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

  Tamara je hirurga koji joj je upropastio nos tužila i odlučila da u inostranstvo na estetske zahvate više ne ide.

-Srediću nos kod našeg hirurga, više ne idem u inostranstvo, podržavam domaću proizvodnju kod nas je sve najbolje. A tog doktora koji me je upropastio ću tužiti zato što nije uradio ono što je trebalo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Katarina Bogavac

FOTO: Rajko Ristić