Pevačica Tanja Savić
Svet

October 9, 2021 22:00

By

Tanja Savić ljuta! Bursaćka joj otima hleb iz usta!

Aleksandra Bursać prepevala je pesmu Tanje Savić “Gde ljubav putuje” i za istu snimila spot, zbog čega njih dva sada ne pričaju.

Tanja Savić ljuta na Bursaćku!

Tanja se uvredila jer se Aleksandra nije konsultovala sa njom, nije je ni pitala. Tanja nije mogla da joj zabrani da snimi tu pesmu, ali je ljudski pitati ili bar reći uradiću to, tim više što je reč o možda najslušanijoj Tanjinoj pesmi koju stalno izvodi na nastupima i od koje lepo zarađuje na pregledima – kaže za Svet izvor blizak pevačici i dodaje:

Ta pesma nije snimljena pre tri decenije, pa sad neko da je prepeva, već pre devet godina i dalje je popularna. Na neki način Aleksandra joj je otela pesmu, kako god to zvučalo, a s obzirom na to da Tanja od svojih pesama živi i zarađuje, otela joj je i hleb iz usta. Vidim da su Aleksandru mnoge kolege podržale i pohvalile, što mislim da nije u redu sa njihove strane, jer niko od njih ne bi voleo da se nađe na Tanjinom mestu – zaključio je izvor.

Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama, nadam se da ćete uživati kao ja dok sam je pevala. Posebna emocija i posebno značenje – rekla je Aleksandra, koja je uz video na Instagramu pohvalila sve koji su radili na pesmi, sem Tanje Savić, koja je u originalu izvodi.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ