Scandal

11 Aprila, 2021 18:00

Tara i ŠA čeka PAKAO kada IZAĐU! Ovakvu OSVETU ne očekuju!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Taru i Ša čeka gadna osveta kada izađu iz rijalitija, a da im ne bude dobro čim se nađu u realnom svetu, pobrinula se reperova još uvek zakonita žena Ivana! Kako se poverila prijateljima, rešila je da ih oboje sačeka s osmehom, srećna i zadovoljna, te da im još da i blagoslov u budućem odnosu!

Ponižena žena Ivana spremila gadnu osvetu!

Ivanu su prijatelji savetovali da treba da smesti nešto gadno i mužu i maloj Tari, ali ona smatra da ima bolji plan, a to je da ih sačeka savršeno hladna, zadovoljna i skockana – objašnjava nam izvor i dodaje:


Ona već prelepo izgleda, ali se sad bacila na tretmane i vežbe, želi da bude prava bomba kada se sretne oči u oči sa mužem i njegovom ljubavnicom. Čak planira i nekog dobrog frajera da nabaci da bude uz nju, a kako sam čula, ima već na desetine udvarača. E tako sređena, vedra i nasmejana, oboma će im reći da im sve oprašta, ma i sreću će da im poželi. Ni Tari neće ružnu reč da kaže, samo joj je bitno da ih tako vedra i zadovoljna oboje pogleda u oči. A što se kazne tiče, kaže da je sigurna da će im se oboma desiti instant karma i da će se univerzum postarati da plate za svaku suzu i poniženje koje su joj priredili – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL