Scandal

10 Februar, 2021 11:00

TAŠTA Mirka Šijana progovorila kakav je on ZET!

Danijela Rodić, majka Bojane Rodić otvoreno je priznala kakav je Mirko Šijan zet, i ona za njege ima samo reči hvale. Danijela je takođe i prezadovoljna sa svojim prijama. Mirkovoj tašti ne smeta što svadbe i venčanja još nije bilo, i važno joj je samo da su trudnica i beba dobro.

Tašta: „Mirko je super dečko”

Danijela je rekla da su Mirko i Bojana su planirali da se venčaju i pre nego što je Bojana zatrudnela, međutim zbog pandemije koronavirusa morali su da odlože svadbu. Još razmišljaju da li će ozvaničiti svoj odnos samo pred matičarem, pre nego što se Rodićeva porodi u septembru, ili će čekati da se pandemija stiša, pa da naprave veliko veselje.

Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa – kaže  Danijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi. – rekla je Danijela Rodić, pišu Kurir i Informer.

FOTO: RAJKO RISTIĆ