Svet

6 септембра, 2023 16:15

By

Tajna izvajanog tela u petoj deceniji: Biljani Obradović svi gledaju u stomak i dekolte, da li je moguće FOTO

Telo Biljane Obradović u petoj deceniji je besprekorno i negovano

Biljana Obradović u petoj deceniji svog života izgleda savršeno. Autorka emisije „Biljana za vas“ i PR fudbalskog kluba Partizan, otputovala je na zasluženi odmor u Crnu Goru, a tamo je telo Biljane Obradović postalo glavna tema.

Pročitajte Mesecima se nije osećala dobro, a onda je usledila STRAVIČNA dijagnoza – Najteži dani Biljane Obradović

Bolest Biljane Obradović

Naime, Biljana je pozirala u bikiniju na plaži, a njen izgled oduševio je kako prisutne, tako i njene pratioce na mrežama.

Izvajano telo, bez trunke celulita, negovana koža, duge noge i vitak stas krase Biljanu u četrdeset šestoj godini. Na plaži u Crnoj Gori pozirala je u maslinastom bikiniju, koji dodatno ističe njen ten.

Na pitanje kako uspeva da izgleda tako besprekorno, Biljana je svojevremeno za naš magazin otkriva koliko se neguje i trudi da izgleda besprekorno:

Pročitajte Voditeljka pomera modne granice se sinoć pojavila u potpuno novom izdanju, svi komentarišu (FOTO)

– Negujem se od svoje petnaeste godine, a mama me je prvo naučila kako da pravilno nanosim kremu na lice da ne bih „vukla“ kožu i samoj sebi stvarala bore. Ono što je najvažnije jeste to da nikada ne odem na spavanje sa šminkom, ma koliko bila umorna i to je po meni najvažniji savet za svaku devojku. Koristim kremu koju stavljam ujutru i uveče i, osim što odmah skinem šminku kad dođem kući, a maskaru skinem običnim jestivim uljem, drugo mi ništa nije imperativ. Kada mi se pore napune prljavštinom, odem na čišćenje i eventualnu masažu lica kako bih malo poboljšalala sam tonus dermisa. I, naravno, najvažniji bjuti savet je da spavate dovoljno, ne odlazite u solarijum i ne pušite! Važno je da imate dobro lice i posle četrdesete!

Pročitajte Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno – Vreme je za novo životno poglavlje

Što se vitke linije tiče, Biljana je otkrila da zbog izgleda, ali i insulinske rezistencije koju ima, već dugo vodi računa o ishrani navodi Story.

– Nedavno sam otkrila da imam insulinsku rezistenciju, tako da moram dodatno da pripazim na namirnice koje imaju visok sadržaj šećera i ugljenih hidrata. Pošto pijem odlične suplemente za IR, sad se nekada i više častim hranom jer mi to oni regulišu i ne „lepi“ mi salo. Veliki problem mi je vežbanje u kontinuitetu, jer mnogo radim i kada dođem s posla umorna, nekada i uveče, nije mi do života (smeh). Već mesec dana nisam trenirala i baš sam ljuta na sebe. Nažalost, teže dobijam mišiće i da bi to bilo na prihvatljivom nivou, moram da vežbam konstantno, a to sad nije moguće. Doduše, postavila sam sebi visoke kriterijume (smeh) – rekla nam je Biljana,koja izgledom očarava gde god se pojavi.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images