Fotografija Jelene Dokić
Svet

November 3, 2022 13:00

By

Srce mi je slomljeno… Jelena Dokić se oglasila posle brutalnih batina FOTO

Teniserka Jelena Dokić tužna zbog prebijanja četrnaestogodišnje devojčice

– Muka mi je, povratila sam, srce mi je slomljeno. Mislite da je ovo brutalno? Jeste! To je bio normalan dan za nas koji smo bili ili smo zlostavljani kao deca. Udaranje, čupanje ušiju, pljuvanje u lice, bacanje na zemlju, udaranje pesnicama i nogama – ovim rečima počela je svoju ispovest nekadašnja srpska teniserka Jelena Dokić.

Pročitajte: Jelena Dokić u novoj životnoj borbi – Sa njim će ruku pod ruku ostvariti sve snove (foto)

Teniserka Jelena Dokić

Instagram

Ona se oglasila nakon što je videla snimak kako otac, kineski državljanin, brutalno tuče ćerku teniserku na jednom terena u Beogradu. Podsetimo, on je uhapšen nakon što je taj video objavljen na društvenim mrežama.

– Samo još jedan dan za nas, a to uključuje ovu 14-godišnju devojku – napisala je Jelena na Instagramu, koja je pre nekoliko godina otkrila da je i nju otac Damir godinama tukao. Ova bivša teniserka i danas sportska komentatorka često se poverava svojim pratiocima pred kojima ne krije borbu sa viškom kilograma i depresijom. Poznato je da je pokušala i da sebi oduzme život.

Pročitajte: Imala je 120 kilograma a sada je neprepoznatljiva – Objavila sliku u kupaćem kostimu i izgleda top (foto)

– Zamislite šta se dešava iza zatvorenih vrata. Još je gore. Zbog toga sam pisala i govorila o ovome. Nisam ni prva ni poslednja koja je prošla kroz ovo, ali je pitanje da li su se stvari promenile u našem sportu i da li se ovim bavi društvo. Drago je da je ovo čudovište uhapšeno, ali ljudi ovo gledaju i ne rade ništa dok nije počeo da šutira po zemlji – piše Jelena.

– Mediji moraju da učine više. Razgovarajte o tome više. Naš sport i igrači, posebno oni koji imaju veliku platformu, moraju podići svest o tome. A klubovi, savezi, upravna tela moraju da urade svoj deo posla – rekla je Jelena zaprepašćeno.

Pročitajte: Jelena Dokić raskinula vezu zbog koje je okrenula leđa porodici – Ne znam kako ću dalje, ne mogu da ustanem iz kreveta

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa & Srećna

FOTO: Instagram